Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igaz az a sztereotípia hogy a nők csak olyan pasival járnak akinek van kocsija, akkor nekem így sose lesz?
Figyelt kérdés
Lassan meglesz a jogsi,de úgy kezdek rájönni hogy mennyire utálok autót vezetni,türelmem sincs hozzá,meg általában kedvem se.Na most ha ez a sztereotípia igaz,akkor nekem így nem lesz barátnőm ?2017. febr. 25. 18:32
3/9 anonim válasza:
11 éve van autóm, de soha nem volt bnőm. Erről ennyit.
4/9 anonim válasza:
Azért nem lesz barátnőd, mert képes vagy feltenni ilyen kérdéseket és még komolyan is gondolod.
5/9 anonim válasza:
2 kocsim, 1 motorom van (nem simson...), 0 barátnőm sok éve...
6/9 anonim válasza:
Az én barátomnak nincs kocsija... Túl élem, szeretek buszozni, vonatozni.
Szóval neked is lehet barátnőd. Nem ezen fog múlni.
7/9 anonim válasza:
Jogsim se volt még, nemhogy kocsim amikor elvesztettem a szüzességem (egy barátnő jelölttel). Ne beszéljetek már ostobákat.
8/9 anonim válasza:
Az én barátomnak sincs kocsija mégis több éve együtt vagyunk és nem az első vagyok neki, szóval ez baromság.
9/9 anonim válasza:
Lesz barátnőd, ez a kijelentés egy baromság. Én BKV-vel járok,és nem érdekel,hogy a pasinak van e autója.Szóval bőven akad, akit ez nem érdekel.34L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!