Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a BMW-s sztereotípia?
Figyelt kérdés
Sok pasi azt hajtogatja , hogy a BMW-s f@@iknak mindig jó nőjük van, holott ez nem igaz. Nekem is az van, 318-as, jól karbantartott, szép fényezéssel, tisztán tartva. Lassan már 6 éves lesz a drágám. De viszont, nekem még sincs már nőm kb. 3 éve. Olyat is ismerek, akinek 326-sa van, de a csaja bűnronda.2017. febr. 25. 18:01
1/29 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy mivel kezdődik a BMW-d típusszáma. ;)
2/29 anonim válasza:
Nem mind1 milyen BMW. Nagyon tudok azokon a pasikon röhögni akik fillérekért vesznek egy szakadt BMW-t, amiben hetente elromlik valami és azt mondják magukról, hogy "BMW-sek". Az ilyen emberek többnyire hobbi szinten autószerelők is, mivel nem lenne pénzük megjavíttatni, így nekik kell. Tipikus "autób*zi" pasik meg nem túl vonzók. Persze ha nagyon jóképűek akkor mind1.
3/29 anonim válasza:
Mindig kell valamire kenni a kisebbségi komplexusukat :")))).
4/29 anonim válasza:
#2 nekem speciel sokkal jobban bejön az, ha valaki maga tuningolja a verdáját, mint a tipikus szélhámos vállalkozó, aki, adózási okokból a (volt) felesége nevére íratott tip-top BMW-vel mászkál.
6/29 anonim válasza:
Azért, mert a pénzre menő csajoknak bejön a bmw.
7/29 anonim válasza:
#5 azt én is szeretem, de csak a tejcsokisat. :)
8/29 anonim válasza:
Akkor nekem sose lesz nőm,ha németek iránti ellenszenv miatt nem vagyok hajlandó német gyártmányú autóba ülni ?
9/29 A legrosszabb válasza:
A BMW az 5-ös típus fölött kezdődik: 535i, 545i, 550i, 740i, 75oi, 760i. Ezekben még nemigen láttam az anyósülésen rusnya nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!