Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy nem szeretnék nála aludni?

Figyelt kérdés
2hónapja vagyunk együtt,azóta már aludtam nála párszor.Nagyon szeretem őt,és szeretem vele tölteni az időmet,viszont amikor az est eljön,szivesebben mennék haza.Nem igazán szeretek nála aludni,mert egyszemélyes ágya van,és nem tudok kényelmesen feküdni. Másnapra nem tudom kialudni magam,fáradt leszek.Ezenkívül sosem készítek be semmit,nem tudok tussolni nála,sminkemet rendesen leszedni,fogat mosni (más keféjével nem akarok) ezért egész nap olyan kiégett fejem van,és kényelmetlenül érzem magam. Nagyon kötődik hozzám,mindig az ő akaratára töltöttem ott az estémet,és ha mondom,hogy nem szeretnék ott aludni, besértődik. Azért is nem készítek soha semmit,mert nem tervezem az ottalvást,aztán pedig az lesz,hogy elbeszélgetjük az időt,vagy filmezünk,és hopp,már el is múlt az idő,és megbeszéli magával,hogy jó,akkor én ott alszok. Sajnos a szüleim miatt nem tudom áthívni a barátom,hogy aludjunk inkább nálam,mert nem örülnének neki.Nem tudom megoldani a helyzetem,nem tudom,hogy mitévő legyek..Sosem szeretném megsérteni a barátom,de az nekem kényelmesebb,ha hazajövök,alszok itthon,aztán másnap újból találkozunk. 17/L
2017. jún. 1. 17:19
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia!

Egy szó: határozottság.

Vagy egy másik: kommunikáció

Ez nem erőszak, ha nem akarsz ott aludni megmondod neki, aztán vagy tetszik vagy nem.

Ha annyira ott akar téged állandóan marasztalni, beszéld meg vele, hogy szerezzen be neked egy fogkefét, és egy sminklemosót.

Mondjuk azt pont nem értem miért nem tudsz nála tusolni, de ezen nem akadok fent.

Egy párkapcsolat két emberből áll, ne hagyjad neki, hogy helyetted döntsön.

Leányzó, nem akarlak megbántani, de kicsit álljál a sarkadra.

16/L

2017. jún. 1. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudtok náluk valahol máshol aludni? Másik szoba ,másik ágy ,valami más alternatíva?

2 közel felnőtt ember egy egyszemélyes ágyon persze hogy nem tudja kialudni magát.

Egyébként ha mész hozzá esetleg vihetsz is magaddal ezt azt ami szükséges ,bár említetted hogy többnyire nem tervezettek az ottalvások de esetleg tarthatnál nála egy fogkefét v sminklemosót v amire szükséged van.

Amúgy meg tényleg beszéld meg vele ,csak megérti.

2017. jún. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!