Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el a barátomnak hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el a barátomnak hogy megcsókolt egy másik fiú?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy volt egy fiú barátom, aki szerelmes volt belém. Egyszer o kísért haza mert a baratom nem volt itthon es o megcsokolt de elotte beprobalkozott csak en hatraltam. Utana lekapott en eltoltam magamtol es haza mentem. Viszont ha ezt elmondom a barátomnak tudom, hogy szomoru lesz es engem ez bánt a legjobban. Szerintetek mondjam el neki?

(Rosszindulatú kommenteket nem szeretnek, koszonom)

#fiú #csók #barát #mondjam-e el neki
2016. júl. 21. 22:37
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha nagyon féltékeny tipus a barátod akkor talán jobb lenne ha nem mondanád el neki,mert utánna nagyon nehezen bízna meg benned,attól függetlenül hogy lényegében nem te voltál a hibás...de ha nem féltékenykedik sokat akkor próbald megbeszélni vele,tiszta lesz a lelki ismereted ő pedig tudni fog róla.
2016. júl. 21. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertije...
2016. júl. 21. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkeppen mondd el neki, mert a vegen ugyis kiderul, es aztan sose bizna benned, szerintem. De azt is mondd el, hogy ot szereted es, hogy teged nem erdekel a masik fiu. Hajra.:)
2016. júl. 22. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy nagyon sok csaj kamuzza azt hogy "véletlen volt", meg hogy "én ellöktem nem akartam tőle semmit" mikor nem is így volt, ezzel nem azt mondom hogy te is hazudsz félre ne érts, csak ne várd hogy elhiszi, főleg ha már volt megcsalva, akkor ez nagyon érzékeny téma
2016. júl. 22. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy csókhoz két ember kell...

Úgyhogy csak az a kérdés, hogy ezt tudja-e a barátod, vagy nem.

2017. jan. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!