Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a baratomnak hogy mondjam meg neki az igazat?
Ez egy nagyon hosszu tortenet de a lenyeg az hogy azt mondtam a baratomnak hogy 17 eves vagyok amikor csak 16 vagyok. O mar 20 felett van. Mar amikor eloszor talalkoztunk nagyon megtetszett es attol feltem hogy nem lenne nala eselyem ha elmondom neki a valos koromat.
Mar 5 honapja egyutt vagyunk es leirhatatlanul szeretjuk egymast es boldogak vagyunk. Tudom oriasi hibat kovettem el…szeretnem ha tudna az igazat csak attol felek hogy ezert elveszitenem :(
Szerintetek ezert szakitana velem? Kerlek segitsetek!
Várd meg a 17-et és akkor már nem hazugság :P
Csak a szülinap lesz ciki. :D
Egyszerűen felvállalod, hogy hibáztál. És ha úgy dönt, hogy ezt ő nem tolerálja, akkor elhagy. De hazugságra kapcsolatot építeni... olyan mintha nem is lennétek kapcsolatba. Vagy legalábbis nem igaziba.
Annyira banom mar hogy hazudtam neki…:(
Oszinten szolva amikor vele vagyok teljesen elfelejtem a nagy korkulonbseget kettonk kozott. O sokkal eretlenebb a korahoz kepes meg en erettebb vagyok.
En eleg erettnek erzem magam annak ellenere hogy elkovettem egy hibat. Nincs tokeletes kapcsolat ami azt jelenti hogy barki kovethet el hibakat. Soha eletemben nem hazudtam a baratomnak semmi masban.
Csak felek a reakciojatol…
Az érettebb dolgot meg úgy gondoltam, hogy ha érettebb lennél akkor tudnád hogy ha nagyon szeret akkor nem amiatt az 1 év miatt fogod elveszíteni :)
Utolsó voltam.
Nem vettem bantasnak a valaszodat en se azert irtam ezt le.
Koszonom szepen a segitseget! Majd meglatom mi lesz belole meg persze megvarom a megfelelo alkalmat :) Nagyon szeretem ezt a fiut es nem akarok neki fajdalmat okozni de ha egyszer hibaztam kenytelen vagyok vallalni a kovetkezmenyet
Eleve fiatal vagy egy huszonéveshez, de te még fiatalabbnak vallottad magad. Rossz hír,hogy te éretlenebb vagy a korodnál, leírásod szerint ő érettebb a saját korosztályánál.
Te egy éretlen majdnem gyerek vagy, ő meg egy érett felnőtt férfi. Mindenki keresgéljen a saját korosztályában. Nem áll jól senkinek, ha játssza a nagylányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!