Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátomnak. Mit tegyek?
Nem komoly dologrol van szó de most nagyon bánt. Nem akartam mondani neki hogy este gyorsan lerázott (fáradt volt ezt tudom) és hogy ugymond felhivjam a figyelmét hogy foglalkozzon velem azt írtam neki hogy nem vagyok jpl pedig semmi bajom nem volt. Fel is hivott es akkor is tovabbra is fenntartottam ezt a hazugságot. Annyira bánt mert éreztem a hangján a szeretetet es aggodast.
nem tudom miert kellett ezt mondanom.
bánt nagyon. Mindennél.jobban szeretem.
Mit tegyek? Elmondjam hogy ugymond kamu volt a rosszul lét es igy feleslegesen idegesitettem. Vagy hallgassak es figyeljek hogy ilyen ne legyen többet?
Köszi
24/l
Jobban teszed,ha csendben maradsz,nem megcsaltad végül is.
Szégyelld magad,és tanulj belőle,ne csinálj többet ilyet.
Ezt a vallomást tartogasd valamelyik sokéves házassági évfordulótokra szerintem. Most csak megrendülne benned a bizalma.
Egyébként meg SOHA-SOHA-SOHA ne csinálj ilyet többet! Nem is tudom, hogy juthatott ez eszedbe. Ne játszmázz - ha valami gond van, beszéld meg vele. Meg persze jusson eszedbe a farkast kiáltó fiú esete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!