Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtam a barátomnak. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a barátomnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem komoly dologrol van szó de most nagyon bánt. Nem akartam mondani neki hogy este gyorsan lerázott (fáradt volt ezt tudom) és hogy ugymond felhivjam a figyelmét hogy foglalkozzon velem azt írtam neki hogy nem vagyok jpl pedig semmi bajom nem volt. Fel is hivott es akkor is tovabbra is fenntartottam ezt a hazugságot. Annyira bánt mert éreztem a hangján a szeretetet es aggodast.

nem tudom miert kellett ezt mondanom.

bánt nagyon. Mindennél.jobban szeretem.

Mit tegyek? Elmondjam hogy ugymond kamu volt a rosszul lét es igy feleslegesen idegesitettem. Vagy hallgassak es figyeljek hogy ilyen ne legyen többet?

Köszi

24/l

2016. jún. 8. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Jobban teszed,ha csendben maradsz,nem megcsaltad végül is.

Szégyelld magad,és tanulj belőle,ne csinálj többet ilyet.

2016. jún. 8. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt a vallomást tartogasd valamelyik sokéves házassági évfordulótokra szerintem. Most csak megrendülne benned a bizalma.

Egyébként meg SOHA-SOHA-SOHA ne csinálj ilyet többet! Nem is tudom, hogy juthatott ez eszedbe. Ne játszmázz - ha valami gond van, beszéld meg vele. Meg persze jusson eszedbe a farkast kiáltó fiú esete...

2016. jún. 9. 00:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Te tanultál belőle és ez a lényeg. Hozzájárult ahhoz, hogy jobban megismerd önmagad illetve jobban megértsd egy kapcsolat működését. Tudod, hogy nagyon önző dolgot tettél. De szerintem se mondd most el, majd csak évek múlva, amikor már egy jót fog nevetni azon, hogy odavoltál érte.
2016. jún. 9. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!