Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a baratomnak hogy mondjam meg neki az igazat?
Ez egy nagyon hosszu tortenet de a lenyeg az hogy azt mondtam a baratomnak hogy 17 eves vagyok amikor csak 16 vagyok. O mar 20 felett van. Mar amikor eloszor talalkoztunk nagyon megtetszett es attol feltem hogy nem lenne nala eselyem ha elmondom neki a valos koromat.
Mar 5 honapja egyutt vagyunk es leirhatatlanul szeretjuk egymast es boldogak vagyunk. Tudom oriasi hibat kovettem el…szeretnem ha tudna az igazat csak attol felek hogy ezert elveszitenem :(
Szerintetek ezert szakitana velem? Kerlek segitsetek!
Amúgy ehhez milyen megfelelő alkalmat kell megvárni? Még néhány hónapig szeretnéd hülyének nézni vagy esetleg egy születésnap?
Vállald a következményeket!
Szerintem nem ismersz. Tehat egyaltalan nem tudod hogy mennyire vagyok erett vagy mennyire nem. Egesz biztos vagyok benne hogy a baratomat se ismered. Honnan veszed hogy o az erettebb a kapcsolatunkban?
Most ezt a kerdest nem a nagy korkulonbsegre akartam kihangsulyozni. Hogy egesz oszinte legyek senkinek semmi koze sincs hozza. Ha en egy 40evessel lennek az is az en dolgom lenne max a partnereme.
#12:
Nem kell ahhoz valakit ismerni,hogy egy megismert történetet véleményezni tudjon.
" Tehat egyaltalan nem tudod hogy mennyire vagyok erett vagy mennyire nem. Egesz biztos vagyok benne hogy a baratomat se ismered. Honnan veszed hogy o az erettebb a kapcsolatunkban? "
Nem tudhatom, de sejtem. Aki hazudik a koráról csak azért, hogy egy srác végre összejöjjön vele, az nem érett.
Honnan veszem azt,hogy ő az érettebb a kapcsolatotokban? Bár leírtad,hogy a korosztályához képest éretlen, mégis évekkel idősebb nálad. Én is huszonéves vagyok, de ha nálam egy 16-17 éves lány érettebb lenne, az elég nagy szégyen lenne rám nézve.
Vagy szerinted ez teljesen okés?
Nem szeretem amikor valaki velemyenyt alkot rolam interneten keresztul. Lehet ha eloben talalkoznank es csak beszelgetnenk anelkul hogy tudnad hany eves vagyok te se gondolnad hogy hany eves is vagyok valojaban.
Arra meg visszaterve hogy mindenki valasszon a sajat korosztalyabol meg ne jatszam a nagylanyt…majd en eldontom hogy kivel jarok es kivel nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!