Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ezen kiakadtam? Vagy én vagyok hisztis?
Figyelt kérdés
Barátommal 16 hónapja vagyunk együtt. Hétvégén volt a 19. szülinapja, az egész hétvégét együtt töltöttük. Az előzmény annyi, hogy egy műtét előtt állok és hát elég ideges vagyok(voltam) De nem, hogy mondta volna, hogy nem lesz semmi baj hanem még furcsálta is, hogy ideges vagyok. Na a péntek jó volt. Aztán szombaton elmentünk hozzájuk ami szépen kezdődött. Én nem fogok menni a héten csütörtöktől suliba így megkértem, hogy jöjjön el hozzánk és maradjon vasárnapig. Azt mondta jó oké el lesz intétve. Ahha... Szombaton betessékelt az anyukája szobájába, hogy én szeretnék valamit mondani(erre gondolt) erre az anyja kiakadt, hogy a fia biztos nem lesz nálunk ennyi ideig. Pedig volt, hogy 1x megengedte meg eddig úgy tünt, hogy bír.. én ezen kiakadtam, hogy szombaton haza kell mennie de nem szóltam egy szót se. Utána meg jött az anyja olyan marhaságokkal, hogy mi nézzük meg a másik nemet... Aztán inkább elmentünk sétálni. Akkor összevesztünk ezen. Majd kibékültünk. Erre tegnap egy csak kitette fbra hogy "boldogságos szülinapot, szeri van. :* " és a barátomról 1 kép.... erre a barátom: "fu te kis.. köszönöm szépen" erre a csaj: tetszik? Erre a barátom : aha ;) :D ... Na ezt szóvá tettem és még én voltam a rossz... Lelépett, el se köszönt.. (ilyen még egy éjszaka se volt) aztán reggel írtam neki de nem volt fent majd felhívtam 11 fele és elkezdett velem ordibálni, hogy tönkre tettem a szülinapját. Melesleg aznap voltunk 16 hónapossak de azt el is felejtette. Azóta nem beszéltünk pedig mindig fent szokott lenni, most fent sincs. Amúgy most nem jár iskolába, mert most érettségizett. Sose volt még ilyen. Mindig normális volt, nem értem mi van vele. Komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy az anyukája keze benne van. Mert úgy vettem észre elkezdett féltékenykedni, hogy mennyi mindent kapott tőlünk a barátom meg hogy mi jobban állunk anyagilag. Meg úgy vettem észre ez a hétvége is nehezére esett.. ilyen még nem volt. Eddig mindenki normális volt. Annyira össze vagyok zavarodva. Annyi még hogy mikor azt a csajt meg képet felhoztam nagyon ki volt akadva, mert hogy az ovis tarsa.. na de akkor is nekem visszairt egy köszit, vele meg ott flörtölgetett..
2017. máj. 22. 14:33
1/4 anonim válasza:
Mivan?!
16 hónap, húha, és akkor? Jézusom...
2017. máj. 22. 14:40
2/4 anonim válasza:
Lol, aznap lettünk 16 hónaposak. Ez eskü már nekem gáz. Szerintem ne erőltessétek ezt, és évekig ne is keress mást, érjél még meg rá.
2017. máj. 22. 14:50
3/4 anonim válasza:
Elfelejtette, hogy melyik nap voltatok pont 16 hónaposak???? Ne már :D Mi több, mint 10 éve (nem hónapja) együtt vagyunk és nem emlékszem, hogy melyik évben jöttünk össze. Utána kéne néznem. De ez egyikünket sem érdekli. Nem ettől lesz jó egy kapcsolat. Szeretjük egymást, akkor is, ha nem emlékszünk ilyen évfordulós dátumokra :)
A barátodra akadsz ki, mert anyukája nem engedi meg, hogy napokig nálatok legyen? És ez nem azt jelenti, hogy anyukája nem bír téged.
Az hogy a barátod a szülinapjának a hétvégéjén szerette volna jól érezni magát és nem minden pillanatban azzal foglalkozott, hogy a te műtétedről beszéljen, nem azt jelenti, hogy nem érdekelné vagy nem aggódna miattad. Én mondjuk annak örülnék, ha nem mondogatná minden pillanatban valaki, hogy műtétem lesz, hanem inkább tereljék el a figyelmem róla.
Hisztis vagy :)
2017. máj. 22. 15:09
4/4 anonim válasza:
Hónapforduló bammeg, ez már 14 évesen is marha gáz :D
Igen amúgy, rettenetesen hisztis vagy, csodálom, hogy egyáltalán akad olyan idióta, aki elvisel. Nyugi, nem fog ez sokáig tartani, majd megjön az esze és lelép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!