Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis vagyok, vagy érthető, hogy kiakadtam?
Figyelt kérdés
Jó pár hónapja ismerek netről egy fiút. Nemrégiben végre össze is jött a találkozó. Jól éreztem magam, meg a találkozó után is rögtön írt. Azután pár napig sokat beszéltünk, majd 2-3 napja alig váltottunk pár szót, akkor is ki voltam akadva, mert akkor tudtam neki szólni, hogy tudnánk hamarabb is találkozni, mint a talin megbeszélt időpont előtt, de neki addigra más programja van. Meg szeretnék vele többet beszélni, de ma kiakadtam, hogy minek írkál nekem aranyos dolgokat, ha nem képes velem többet beszélni pár mondatnál. Erre a válasza az volt, hogy nem beszél velem, mert nem akar veszekedni. Én meg rávágtam, hogy ahogy kívánja, de tudja, hogy ha törődne velem egy kicsit többet, akkor nem hisztiznék. Hiányzik már, de nem fogok bocsánatot kérni megint, mert ha azt akarja, hogy menjek el és találkozzak vele, hagy kérjem már azt, hogy legalább kicsit többet beszéljen velem.. 24 éves a fiú, én 19.2015. jan. 9. 20:39
2/7 anonim válasza:
24 éves az már férfi kéne legyen, nem fiú.
"hogy ha törődne velem egy kicsit többet, akkor nem hisztiznék."
El kell érni, hogy érdekes legyél számára. Nem hisztivel kicsikarni a figyelmet! ;)
3/7 RRR válasza:
szerintem a te készülékedben van a hiba
túlságosan "ragadsz"
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor most hagyjam, ne is kérjek tőle bocsánatot sem, és várjam, hátha ír, ha pár nap múlva is? Csak hiányzik :/
2015. jan. 9. 20:50
6/7 anonim válasza:
Ja, és én is 19 éves lány vagyok. Utolsó voltam.
7/7 RRR válasza:
egy bocsánatkérés nem a világ
,de aztán ne erőltess semmit
majd meglátod ,hogy alakulnak a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!