Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom h hisztis kislanyna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom h hisztis kislanynak nézzen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiúbarátom akivel egy suliba járunk,és van egy barátnőm akivel egy koleszba vagyunk,es egy suliba.A "fiubaratommal" mindketten ereztuk mindig is h tobb van koztunk,mint baratsag(meg is kerdezte h lehetne e tobb idovel)...es hat a"fiubaratom" es a baratnom régóta ismerik egymást es baratok.Ami eddig nem zavart,ameddig eszre nem vettem azt,hogy o meg mindig odavan a baratnomert(mert hat nyaron nagyon oda meg vissza volt erte) van h ot felhivja 1 nap 3x es elobb visszair neki,mint nekem. Ezt megemlitettem neki (hozzatettem,h ha ez igy van akkor engem hagyjon beken)es meg neki allt feljebb,h ez nem igaz mert ertem van oda.Nyilvan mondtam neki,h ha par hónappal ezelott odavolt erte ez nem mulik el egyhamar...(multkor meglatta egybol fulig ert a szaja es felcsillant a szeme, ment megolelni,en meg ezt nem tapasztaltam ,meg barátságból sem. Jo nyilvan megolel de nem ugy,mint ot.Plane h nagyon ritka a fiu-lany baratsag ...lehet h van de csak egy ideig. Sajat tapasztalat..7ev utan veszitettem el az egyik fiubaratom :c Szoval nem tudom,h jogos volt e "kiakadnom" ezen de mar tényleg zavart. Meg a haverja is megerositette h ha a baratnom megkerdezne e h osszejonne e vele ..tuti belemenne.De ha tényleg velem szeretne lenni,ugyis mindig a baratnomon veszekednénk.Szoval jogos volt vagy csak felfujtam a dolgot???

2016. nov. 19. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit, ő döntse már el, hogy kit szeret.
2016. nov. 19. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Pedig te egészen pontosan egy hisztis kislány vagy. :D De ne aggódj, ki fogod nőni pár év múlva.
2016. nov. 19. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted. Őneki kell eldöntenie, hogy kit is szerett valójában.
2016. nov. 19. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos a fennakadás:D persze, az ő joga eldonteni, de akkor meg téged ne hitegessen.
2016. nov. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!