Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít ez hátránynak ismerkedéskor? (kép a leírásban)
19 éves leszek nyáron, még nem igazán ismerkedtem senkivel. Próbálkoztam, de sokszor besültem, mert kiskoromban gépfüggő és igénytelen voltam, elhíztam nagyon. Szerencsére mára sikerült észhez kapnom és tettem az egészségemért. Viszont szálkás sose leszek, mert nem akarok. A lányoknál előny, vagy hátrány a mackós test? Tudom embere válogatja és a normálisaknak nem ez az első, de azért ez is számít. ( [link] )
Mellesleg rocker vagyok, kopasz, szeretek főzni, olvasni, most veszem az első chopperemet. :D Szóval nem vagyok magamnakvaló, meg depressziós, csak érdekelne a téma, kicsit megdobná az így is kevés önbizalmamat és könnyebben odamennék lányokhoz.
Hasonló helyzetben voltam ,mint te. Nekem sikerült változást elérnem. Ha megfelelő a stílusod ,akkor semmi akadálya nincs. Ha van még kérdésed ,akkor írj.
18 F
Nekem jobban bejönnek a mackós fiúk, mint a nagyon vékonyak, aztán a mostani párom mégis vékony testalkatú :D De igazad van, a normálisaknak úgysem ez lesz a fontos. Nem tudom, milyen lányok jönnek be (bár, ha jól emlékszem, mintha láttam volna valami hasonló témánál válaszodat, de bocsi, ha tévedek), de pl. koncerteken nagyon jól lehet ismerkedni. Így első blikkre nekem szimpi lennél, ha nem vagy nagyon kattos, szerintem menni fog az ismerkedés :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!