Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít ez hátránynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít ez hátránynak?

Figyelt kérdés

Fiúk mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Sokan mondják neki, hogy szép arca van, meg minden, viszont csak 164 cm és 62-64 kg között mozog a testsúlya? ( Egyéb méretei: 96-74-96 )

Kérlek, ha lehet csak normális válaszokat írjatok, és a tehén, disznó egyéb jelzőket is kérlek kerüljétek. Köszönöm előre is a válaszokat:)

2015. aug. 24. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
A 62-64 kiló sok a 164 cm-hez...
2015. aug. 24. 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem hangzik valami jól, viszont elkezdtem már dolgozni rajta, csak kíváncsi vagyok, másoknak mennyire lenne...nem is tudom, taszító vagy undorító.:D
2015. aug. 24. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha más tulajdonsága megfogna (belső) akkor nem lenne akadály, hiszen azért nem olyan brutális. Így még jobb, ha dolgozol rajta, ez arról tanúskodik, hogy van akaraterőd, adsz magadra és az egészségedre. Sok sikert!
2015. aug. 25. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak akiknek bejönnek a molettebb lányok én nem tartozom ide. Acélos 187 cm és 69 kg...
2015. aug. 25. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:

A 64 kg az mióta is molett?

Teljesen jó.

Vagy ma már komolyan az egyszálbél a normális a tinik szerint? :O

Atyagatya!

30/F

2015. aug. 25. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös,64kg a 164cm-hez,gondolkodj csak el rajta!
2015. aug. 25. 00:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ilyen vagyok, 164 cm és 60-63 kg... engem valamikor zavar, valamikor nem :) izmosabb lábaim vannak, meg erős csontozatom, szóval most nem zavar :D

15/l

2015. aug. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!