Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIket szeretnek a pasik ismerkedéskor?
Ami az oltozkodest illeti, ne oltozz ki tulsagosan, mert tul meghittnek fog tunni az egesz.
En azt szeretem, ha nem zajlik komolyan a dolog, en nem stresszel ra egyik fel sem. Nevessunk sokat, a lany cukkolhat, az sokkal kozvetlenebbe teszi a hangulatot, de fontos, h ne essen tulzasba a. a lenyeg, h ne eroltesse a dolgokat. az utalgatas is jo tud lenni, mivel mindig ad a jovore valo tekintettel egy ujaabb megbeszelni valot, de ne tarulj ki ele, maradj sejtelmes, hogy a srac erdeklodo maradjon egesz vegig. :)
Nevess a viccein! (Már akkor, ha tényleg megmosolyogtat. Nem kell erőltetni.)
Én nem szeretem, ha cukkolnak. Szerintem legyél őszinte és amikor kérdez valamit, akkor ne merüljön ki 1-2 szóban a válasz, hanem próbáld picit húzni az időt, hogy ne legyen nagy csend! Te is kérdezgess róla! A ruha attól függ, hogy hova mentek. Én nem örülnék neki, ha nagyon könnyűvérűnek tűnne a ruhájában. Nem is kell drága, márkás cucc meg sok smink. Elég, ha csinos vagy benne. És a legfontosabb: téged ismerjen meg és ne valaki olyat, aki nem te vagy! :)
S_ggből szájba, bőnyálas francia, meg ilyenek.
25/F
Öltözködni??? Felesleges, ahogy az Isten megteremtett, gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!