Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem le magamat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le magamat?

Figyelt kérdés

Kezdjük akkor rögtön a közepém, szóval van egy lány, akinek tudom, hogy tetszem miért??? ÉSzreveszi ezt az ember, de akkor leírok pld pár dolgot látom ahogyan rám néz, ha én nézem akkor a lábait összevissza mozgatja meg látszik rajta, hogy remeg és zavarban van, szóval nekem egyértelmű de nem csak ezek miatt, hanem mert ilyen már korábban is volt, mármint, hogy egy lánynak tetszettem (igen tudom, nehéz elhinni, hogy ilyen alakok mint én lányoknak jön be)

Viszont az előző lánynál, aki amúgy ténylegesen tudtomra is adta, hogy tetszik nekem egy jó 1,5 év után mert azért nem zajlanak le hamar a dolgok, ez is már vagy 1 éve tart, szóval akkor azok után is gyáva voltam bármit is tenni, ráadásul a szörnyű igazság az volt, hogy nekem meg első pillanattól tetszett, de mégis eldobtam magamtól a lehetőséget és bevállaltam a magányos farkas szerepét azóta is bánom a döntésem, most újra ez van, akkor amúgy 15 voltam, most 17 szóval nem sokkal, de azért valamennyivel mégis több élettapasztalatom van, viszont most is úgy érzem, hogy eldobom majd a lehetőséget, egyszerűen hogy győzzem meg magam, hogy ne tegyem ezt?? Persze a magány rossz meg fájdalmas, de teljesen hozzávagyok szokva és amennyire vágyom is valakire, annyira nem is, szóval mindennapos harcot vívok magammal, nem is értem, hogy miért vannak olyanok, akik az ilyen egyedüllévő árnyakat veszik észre, szándékasan írtam árnyt, nem azért mert démon vagyok, hanem mert szokásommá vállt mások árnyékában bújkálni, egyrészt a Nap nem süt szét, másrészt meg engem sem vesznek észre, vagyis jó lett volna ezt hinni, na mindegy valami élettapaszt embert kédezek, hogy mégis mi a fenét tegyek?? Én mindenhogy győzködtem már magam, és igen most is tetszik nekem a lány már elég régóta és én csak szánom magam, hogy van aki hajlandó ezért sok mindent megtenni, mármint kölcsönös vonzalomért, nekem meg itt vannak ezek, úgy hogy pont az ellenkezőjét teszem és menekülök, de végülis ilyen ember is kell a Földre, azért jó lenne változtatni, csak nem megy, ma is elhatároztam hogy odamegyek, de ha felé tartok, akkor nem csak ő remeg, én is fúróvá válok :/...

Azért a válaszokat köszi, ha érthetetlen valami azt megértem, nem erősségem a beszélgetés, ha rajtam múlna egy kapcsolat az is elég lenne, ha egymás szemét nézzük, abból úgyis letudok olvasni mindent, jó mindent azért nem, de az emberi érzelmeket elég könnyen lelehet fülelni, onnan meg a gondolatokra lehet már következtetni, de akkor befejeztem.

17F

2017. ápr. 25. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt olyan mintha én írtam volna ki ezt a kérdést,annyi különbséggel, a korunkat leszámitva meghogy én nem találkoztam ma vele :D
2017. ápr. 25. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen mindenki furava valtozik ha az a szemely van a kozelebe, mert ilyenkir felnagyitodik a szemedbe, tokeletesnek latod stb. A lenyeg hogy maskepp nezz ra. Azaz mint egy ismerosre, vagy egy szimpatikus szenelyre akit megakarsz ismerni. Szemezz vele, mosolyogj ra, lehet a vegen o kezdemenyez, de tudnod kell a lanyok tobbsege felenk ilyen teren, megha nagykepuek is nem mindig kepesek megtenni az elso lepest, ezert kell neked. Ulj a kozelebe, vagy esetleg menj oda hozza beszelgess vele, kerdezz tole valamit, esetleg nem talalod a tanarod vagy valami. Es tartsd febt a beszelgetest. Ha tarsasagba van hivd felre es ugy. Ha nagyon nagyon Felenk vagy es keptelen vagy erre , es o is akkor irj ra facebookon, vagy valahol.

18/l

2017. ápr. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!