Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el ha magamat adom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el ha magamat adom?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt néhány pasival.

Amikor másnak adtam ki magam (Értsd: nem az igazi hobbimról, személyiségemről stb-ről meséltem) akkor meg akartak ismerni. Vitték volna tovább a beszélgetést Facebookra.

Ellenben ha magamat adom akkor egy idő után eltűnnek.

Nem értem. Ennyire szörnyű lennék vagy mitől lehet ez?

2017. márc. 27. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:

ennyiből nem tudjuk megmondani mi a baj.

miket kamuzol és mi az igaz?

2017. márc. 27. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Semmi olyat nem kamuzok, ami miatt érdekesebb személyiségnek tűnnék.

Semmi lehetetlen dologra nem kell gondolni.

Pl. azt "kamuzom", hogy szeretek koncertre járni miközben inkább kirándulni megyek. (Ez nem igaz csak példának okáért).

2017. márc. 27. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
nem tudsz őszinte lenni
2017. márc. 27. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt ők nem tudják basszus, hogy nem mindent mondok el és máshogy.

És tudok őszinte lenni!

2017. márc. 27. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szörnyű lennél, de a kamu szöveg teljesen felesleges. Én nem ismerkedek eleve ilyen fórumon, szerintem te se tedd, inkább a valóságban mozogj, ott egyszeriben szükségtelen az efféle próbálgatás meg ilyenek. Aki nem önmagadért szeret, az nem a tiéd.
2017. márc. 28. 00:04
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Igazad van.
2017. márc. 28. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!