Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzzem le saját...

Hogyan győzzem le saját magamat szerintetek? SOS

Figyelt kérdés
Már 2 éve ez megy, hogy minden napom ugyan olyan eseménytelen. Minden reggel úgy kelek fel, hogy ez a nap szar lesz, majd holnap...És így tényleg semmim sem maradt. A barátaim eltávolodtak tőlem, eddig sokat sportoltam, 2 éve semmi, így meg is látszik, picit elpunnyadtam, iskolai teljesítményem is teljesen tönkrement. Nem tudom hogy győzzem le ezt az érzést, hogy "ma nem jó", "majd holnap"..Nagyon zavaró..kikészültem már teljesen...nagyon el vagyok keseredve.
2011. máj. 14. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj vissza sportolni, hívd fel a barátaidat és találkozzatok a lényeg, hogy tégy valamit, mert magától nem fog megváltozni a helyzet, neked kell rajta változtatnod és ahhoz bizony erőfeszítés kell, ha otthon ülve várod a megoldást, akkor semmi nem fog változni.
2011. máj. 14. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!