Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka?
A barátom állandóan veszekszik velem ha fiú van a közelemben. Még ha rokon is vagy épp nem rokonom, de a család barátja és lehetnek velem egy idősek vagy idősebbek is akár. Teljesen mindegy ki az, de én vagyok a hibás folyton. Azt mondja nem bennem nem bízik, hanem a fiúkban, de azt is mondtam már neki, hogy ha esetleg valaki akarna valamit le tudom koptatni. Ha esetleg nem, akkor meg segítségül hívom.
Lényeg az hogy mindig összeveszünk, és én vagyok a hibás. Ilyenkor akár napokig nem is beszélünk...
Miért lehet ez? Mással is előfordult már?
Félek velünk is ez fog történni, viszont direkt elmondom neki a dolgokat, hogy mikor kivel vagyok és miért, nehogy az legyen a baj és amúgyis jobban szeretem ha tud a dolgokról, de lassan kezd elegem lenni abból, hogy én vagyok a hibás... Ha csak féltékeny lenne az nem lenne baj, sőt örülök ha az, de ne engem okoljon mindenért ráadásul feleslegesen.
Van valakinek valami tanácsa, mit tudnék ennek érdekében tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!