Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ennek meg mi baja volt?
Figyelt kérdés
Észrevettem reggel egy lányt és gondoltam követem és majd megszólítom valamikor, aztán követtem is 1-2 talán 4-5 órán át, és mikor felment a lépcsőn az aluljáróba akkor lerázott, mert jött a villamos és ő pont elérte de én hiába nyomtam a gombot a vezető már elindított a villamost a lány meg megkönnyebültnek tűnt nagyon én meg teljesen összetörtem, most mit tegyek? Ha megint látom odamenjek hozzá?2017. ápr. 3. 13:39
1/4 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy nem szereti, ha valaki pszichopata módra követi.
Az isten szerelmére, vagy szólítsd meg, vagy hagyd békén, de ne viselkedj ilyen betegesen!
2/4 A kérdező kommentje:
Van akinek nem megy egyről a kettőre, én csak erőt akartam hozzá gyűjteni, hogy odatudjak menni, de közben nem néztem az időt és teljesen megfeledkeztem annak múlásáról.
2017. ápr. 3. 13:49
3/4 anonim válasza:
Ez fake kérdés, mentális igényeit így elégíti ki a kérdező. Én is csináltam ilyet, tökre fun:D Mármint ilyen kérdést.
Ha valósnak tekintjük, akkor pöppet sokat tökölsz a dolgon:D
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet fake, lehet nem, de én most egy próblémával álltam elő, akkor hogyan vegyem magam rá arra, hogy előbb lépjek és ez ne ismétlődjön? Az viszont tényleg hülyeség volt, hogy elkezdtem követni, de nem tetszik meg minden lány, se minden második, alig van 1-2 aki néha néha szembejön velem és tetszik, és most lépni akartam de nem ment és hírtelen jobb dolog nem jutott az eszembe, mert ha nem követem akkor értelemszerűen szemelől tévesztem őt és nem igazán fogom többet látni a 2 millió fős fővárosban..
2017. ápr. 3. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!