Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja ennek a nőnek?
Azt le kell szögeznem, hogy nem tartom magam egy bunkó, taplónak, de van egy nő, akinek sikerült most kihúznia a gyufát. Néhány hete a munkánknak köszönhetően megismertem egy pár évvel idősebb nőt. Eleinte Fb-n beszélgettünk, majd találkozót szerveztünk - amolyan szakmai értekezlethez hasonlót. A magánélet szóba sem került.
Ezt követően egyre személyesebb jellegű üzenetváltásokra került sor. Ebből mindkettőnk kapcsolati állapota kiderült. (Én vállalom, hogy szakítás előtt állok, sőt azóta szakítottam is az egykori társammal, mert az előtte lévő hosszú kapcsolatban meggyötört egy idősebb nő, ezért sem tudtam szerelembe esni). Úgy véltem az a korrekt, ha szakítok és nem lopom az idejét az exnek, aki persze nem értette meg ezt, újabb esélyt akar. Amikor erről tudomást szerzett a munkatárs, féltékenykedni kezdett, holott neki párkapcsolata van, ami elmondása szerint nagyon rossz.
Következő találkákra nem került sor, mert a munkánk miatt sok idő nem jutott erre. Hol Ő, hol én mondtam le ezeket. Egyébként nagyon tetszik a nő, feltűnő jelenség, de a hangulati ingadozásait lehetetlenség követni. Általában felváltva üzentünk egymásnak, az utóbbi napokban viszont nem írt, helyette szemrehányó volt, amiért - szerinte - hanyagoltam. (ismétlem, nem járunk, nem randiztunk egyszer sem)
Azt közölte, hogy nagyon jóképű vagyok, a mostani kapcsolatából egy menekülőút is lehetnék. Viszont ezeket a hullámzásait nem lehet bírni és követni. Tegnap beadtam a derekam, hogy ma találkozzunk. Mondta, hogy keressem, mert nem tudja mikor végez. Felhívott és épp a találkozó helyét pontosítottuk, amikor megint hisztibe csapott át, hogy milyen tutyimutyi alak vagyok. (mindezt azért, mert nem mondtam a pontos időt, hánykor találkozzunk - ami paradoxon, mivel Ő dolgozott és kötött a beosztása, tehát igazodtam volna)
Így a találkozó elmaradt, nem először, de utoljára.
Az a kérdésem, hogy mi a célja ezzel a viselkedéssel egy nőnek? Kedveskedik, hízeleg, pozitív megjegyzéseket tesz a külsődre, a belső tulajdonságodra. Ezt követően megfordul a világ és egy hisztis, féltékenységtől elvakult, kezelhetetlen nőszeméllyé vedlik. Soha nem történt köztünk semmi, azon az egy szakmai beszélgetésen, a néhány telefonos megbeszélésen és netes üzenetváltáson túl. (hol öngyilkossággal fenyegetőzik, hol arra célozgat, hogy én lennék neki egy megoldás/menekülő útvonala)
Ki érti ezt b*sszus?
Bocsánat, szerintem elég sokatmondó, hogy első válaszolóként és nőként írtam, hogy menekülj...
Ez a nő, nem normális!
Nő vagyok, de én se értem.
Azt már inkább, hogy a csajnak miért rossz a mostani párkapcsolata...
Találkoztam hasonló típussal. Nagyon le tudja lelkileg meríteni az embert.
Szerintem a nőnek valamilyen pszichológiai problémája lehet. Az első jól írta. Menekülj!
Nyilván, ahogy a leírásban jeleztem, hogy nem szándékozom találkozni vele többé. Csak mégsem értem ezt a kettősséget benne. Jobb csaj annál, mint amilyen pasi én vagyok. Ezt szerintem mindketten tudjuk - Ő is, Én is. Csak az nem egészen világos, hogy mégis mit akar ezzel a viselkedéssel? Cicázik addig, amíg találkozóra nem kerülne sor, ami előtt gyors veszekedéssel elzárja magát.
Egyébként én is úgy érzem, hogy annak a kommentelőnek lesz igaza, aki szerint ez a nő tele van gátlásokkal és megerősítésre volna szüksége. Miközben totál leszívja az ember energiáját, idegeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!