Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja ennek a nőnek?
Azt le kell szögeznem, hogy nem tartom magam egy bunkó, taplónak, de van egy nő, akinek sikerült most kihúznia a gyufát. Néhány hete a munkánknak köszönhetően megismertem egy pár évvel idősebb nőt. Eleinte Fb-n beszélgettünk, majd találkozót szerveztünk - amolyan szakmai értekezlethez hasonlót. A magánélet szóba sem került.
Ezt követően egyre személyesebb jellegű üzenetváltásokra került sor. Ebből mindkettőnk kapcsolati állapota kiderült. (Én vállalom, hogy szakítás előtt állok, sőt azóta szakítottam is az egykori társammal, mert az előtte lévő hosszú kapcsolatban meggyötört egy idősebb nő, ezért sem tudtam szerelembe esni). Úgy véltem az a korrekt, ha szakítok és nem lopom az idejét az exnek, aki persze nem értette meg ezt, újabb esélyt akar. Amikor erről tudomást szerzett a munkatárs, féltékenykedni kezdett, holott neki párkapcsolata van, ami elmondása szerint nagyon rossz.
Következő találkákra nem került sor, mert a munkánk miatt sok idő nem jutott erre. Hol Ő, hol én mondtam le ezeket. Egyébként nagyon tetszik a nő, feltűnő jelenség, de a hangulati ingadozásait lehetetlenség követni. Általában felváltva üzentünk egymásnak, az utóbbi napokban viszont nem írt, helyette szemrehányó volt, amiért - szerinte - hanyagoltam. (ismétlem, nem járunk, nem randiztunk egyszer sem)
Azt közölte, hogy nagyon jóképű vagyok, a mostani kapcsolatából egy menekülőút is lehetnék. Viszont ezeket a hullámzásait nem lehet bírni és követni. Tegnap beadtam a derekam, hogy ma találkozzunk. Mondta, hogy keressem, mert nem tudja mikor végez. Felhívott és épp a találkozó helyét pontosítottuk, amikor megint hisztibe csapott át, hogy milyen tutyimutyi alak vagyok. (mindezt azért, mert nem mondtam a pontos időt, hánykor találkozzunk - ami paradoxon, mivel Ő dolgozott és kötött a beosztása, tehát igazodtam volna)
Így a találkozó elmaradt, nem először, de utoljára.
Az a kérdésem, hogy mi a célja ezzel a viselkedéssel egy nőnek? Kedveskedik, hízeleg, pozitív megjegyzéseket tesz a külsődre, a belső tulajdonságodra. Ezt követően megfordul a világ és egy hisztis, féltékenységtől elvakult, kezelhetetlen nőszeméllyé vedlik. Soha nem történt köztünk semmi, azon az egy szakmai beszélgetésen, a néhány telefonos megbeszélésen és netes üzenetváltáson túl. (hol öngyilkossággal fenyegetőzik, hol arra célozgat, hogy én lennék neki egy megoldás/menekülő útvonala)
Ki érti ezt b*sszus?
Leírta a lényeget: menekülőút lennél a mostani kapcsolatából. Nem több. Amúgy meg a női híúság. Én a helyedben nagy ívben kerülném ezt a nőt. Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az iszonyat labilis idegileg. Még alkalmi kapcsolatot se kezdj vele, mert még a végén feljelent erőszakért!
Viszont esetleg megírnám neki, hogy időközben összejöttem egy fantasztikus csajjal és azóta minden rendben. (Tudom ez nem igaz, de leszerelésre, nyúl bokorból való kiugrasztására jó.)
13 - kifejtem: A legtöbben vagy h*lyeséget szólnak hozzá, vagy a kérdezőt szólják meg. Nyilván nem tetszhet mindenkinek a kérdésem, illetve a válaszok sem, de nem hiszem, hogy annyira eltérő irányú feleletek jöttek, amiért mínuszolni kéne őket. Persze nyilván vannak, akik hobbiból nyomkodnak lefelé, de őket csak sajnálni lehet.
Még egyszer köszönöm a válaszokat és természetesen a tiéd is! :)
Nem egy munkahelyen dolgozunk csak azonos vonalon. Egyébként keresztbe tudna tenni, mert a vezérrel nagy spanok-talán korábban összejártak. Nem tudom!
Fenyegetéssel nem érnék célt. Egyrészt nem ismerem a párját, másrészt lehet olaj lenne a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!