Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 19-20 éves jóképű fiúk akik szüzek?
Figyelt kérdés
Aki helyes az elveszíti már ennyi idős korára valahogy?
Itt maradtam ennyi idősen miközben sok lány és fiú szerint is jól nézek ki és mégis semmi.
2017. márc. 29. 21:24
31/35 anonim válasza:
En 18 vagyok, nem vagyok csunya de extra helyes sem, es Szűz vagyok:/ aki akar irjon
32/35 anonim válasza:
Én 21 voltam, mikor elvesztettem, pont 10 éve volt. És jól néztem ki akkor is. Csak nagyon béna és szerencsételen voltam.
33/35 A kérdező kommentje:
Szeretném elhinni, hogy még nem találtam meg azt a valakit és csak ezért de mindenfelől azt hallom, hogy aki tényleg helyes, vonzó az így is, úgy is összeszed valakit 20 éves korára. Vagy ha annyira nyámnyila egy lány akkor is felszedi kb. 18 éves korába.
2017. nov. 10. 14:26
34/35 anonim válasza:
Ez nem így működik, hogy "20 éves korodra biztos össze fogsz szedni egy normális lányt", jön, amikor jön. És az értékelni fogja, hogy nem adtad oda valakinek, aki iránt semmit nem éreztél. Nyilván nehéz ez a helyzet, de majd úgy is lesz valaki, ki elég jó.
17/L
35/35 anonim válasza:
A fiúk vagy a barátnőjükkel, vagy valami éppen összeszedett lánnyal veszíti el. Szerintem azzal, hogy te ezt jobban értékeled, és vársz valaki különlegesre, nincs semmi baj. Csak te érzed emiatt rosszul magad,a lány, akivel leszel, nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!