Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 19-20 éves jóképű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 19-20 éves jóképű fiúk akik szüzek?

Figyelt kérdés

Aki helyes az elveszíti már ennyi idős korára valahogy?

Itt maradtam ennyi idősen miközben sok lány és fiú szerint is jól nézek ki és mégis semmi.

2017. márc. 29. 21:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Én 18 éves fiú vagyok . És most szűz pár hónapja . Szemüveges vagyok , tüsi rövid hajam van alacsony vagyok de kedves és felnőtt férfias viselkedésem van. Nem tom ez jó képű e neked ? Xd
2017. márc. 30. 06:23
 12/35 anonim válasza:
18%
Elmagyaráznád, hogy hogy lehet valaki ,,most szűz pár hónapja"? 😅 és a válasz a kérdésedre kedves utolsó, nem! A szemüveges fiúk undorítóak. Az összes. Nyomi tudóskák...
2017. márc. 30. 08:58
 13/35 anonim ***** válasza:
22%
Kösz utolsó válaszoló a beszólást. xd A szűz jelent csillagjegyet is de jelenti azt is amikor fiatal és egyedül vagy. Vagy pedig szép szűz asszony mikor egyedül van. Vigyázz egy szónak több jelentése is van. Nem véletlenül vannak tudóskák azok megtudják tanulni azt a tudást amit meg te nem. xd
2017. márc. 30. 10:17
 14/35 anonim válasza:
Igen tudóskáim. Csak én szemüveg helyett inkább új fejet vennék fel. Vagy kérnék karácsonyra egy újat. Feltenném a szekrény tetejére és addig röhögnék rajta, míg le nem esik! Valakinek Bejött az élet, van akinek nem. 😎
2017. márc. 30. 11:18
 15/35 anonim ***** válasza:
24 vagyok és szűz
2017. márc. 30. 12:24
 16/35 anonim ***** válasza:
9%
Ennyi idősen csak a lúzereknek nem volt még normális barátnője. Hagyjuk már, hogy te annyira különleges vagy, hogy nem tudtál egy normális lányt találni magadnak. Csomó normális lány van :) Ennyit ér a nagy jóképűséged... A jobb külsejű emberek hajlamosak belül totál nullák lenni, ezért nem kellenek normális kapcsolatra normális lányoknak.
2017. márc. 30. 13:02
 17/35 A kérdező kommentje:
Szerintem is van valami ebben a lúzerségben, elismerem.
2017. márc. 30. 13:17
 18/35 anonim válasza:
0%
Elnézést de el vagytok tévedve! A következő üzenetet, miszerint ,,24 vagyok és szűz" nem én írtam. És igen jóképű vagyok és annak is kell lennem. Elvégre a Madách Színház művészével van dolgotok! Na bumm... (kicsit hasonlít ez egy Igazságos Mátyás mesére). Csak itt az álruha alatt nem király bújt el, hanem Budapest legszínvonalasabb színházának a művésze... Csaoo Bellá 😍
2017. márc. 30. 13:28
 19/35 anonim ***** válasza:
én az voltam :D aztán már se nem vagyok 19-20, se nem szűz :D
2017. márc. 30. 16:51
 20/35 anonim ***** válasza:
Elnézést nagy képű . De én életembe több dolgot hajtottam végbe mint te . Sőt 3 barátnőm is volt érted ?! Xd én letettem valamit az asztalra te viszont semmit szerintem. Tudod a tudóskák lehet hogy okosabbak , intelligensek egyéb . Azt hiszed az egóddal végig viszel mindent. Tévedsz nagyon . És az élet legalján találod magad. Xd kölcsön kenyér vissza jár .
2017. márc. 30. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!