Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 19-20 éves jóképű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 19-20 éves jóképű fiúk akik szüzek?

Figyelt kérdés

Aki helyes az elveszíti már ennyi idős korára valahogy?

Itt maradtam ennyi idősen miközben sok lány és fiú szerint is jól nézek ki és mégis semmi.

2017. márc. 29. 21:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Akkor kérdésedre a válasz: igen, léteznek :)
2017. márc. 29. 21:25
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
22 is számít? :D
2017. márc. 29. 21:35
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, jelen.
2017. márc. 29. 21:55
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne léteznének. Semmi baj nincs vele. Normális csajt nem érdekli. Aki meg húzza a száját az legalább hamar megmutatta, hogy nem is érdemes foglalkozni vele mert felületes.
2017. márc. 29. 22:03
 5/35 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondom, hogy a leendő lány reakciójától félek hanem az aggaszt, hogy ezt is meg kellett érjem, hogy ennyi idősen nem találkoztam senkivel akivel lefeküdhettem volna teljes szívemből, ilyen-olyan jött-ment lányokkal meg nem foglalkoztam soha és ha eddig nem foglalkoztam velük most már azért sem fogok.
2017. márc. 29. 22:18
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak arról tanúskodik, hogy vannak standardjaid ami pozitívum.
2017. márc. 29. 22:21
 7/35 A kérdező kommentje:
Csak olyan szerencsétlennek érzem így magam, hogy mindenki szerelmes vagy volt már én meg sehol semmi. Mindenki azt kérdezi, hogy állok a lányokkal és mindig szomorúan kell évek óta bevallanom, hogy nincsenek lányok... Ami ettől is gyötrőbb, hogy erre az a válasz, hogy milyen érdekes, nem értik miért nincs.
2017. márc. 29. 22:36
 8/35 anonim ***** válasza:
53%
Lol en orulnek ha szuzfiut talalnek magam melle.
2017. márc. 29. 22:58
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy rosszul esik, de ne vedd magadra. Semmi közük hozzá. Emberek olyan dolgokba is beleütik az orrukat, amikhez semmi közük. Mikor lesz gyereked, mikor házasodtok össze, stb stb mindig mást nyomatnak. Te korodban az egyetemről kérdezgetnek meg a barátnőről. Később a házat fogják kérdezgetni, meg ha gyereked lesz esetleg, akkor hogy mikor jön a következő. Mindig lesz valami :D
2017. márc. 29. 23:01
 10/35 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, vannak, én is közéjük tartozom. Másoktól is hallom, és magam is tudom, hogy nem nézek ki rosszul, baromi intelligensnek is tartanak, dumám is van - mégsem voltam még lánnyal. Lett volna rá lehetőségem, nem is egyszer, de valahogy nekem nincs kedvem hozzá olyannal, akit tudom, hogy nem tudnék igazán szeretni. Azok a lányok meg, akikkel eddig úgy éreztem, hogy el tudnék képzelni bármit (volt egy pár), mindig eltaszítottak maguktól. Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni, nem érdemes rágni magad rajta, ha megtalálod azt a lányt aki iránt tényleg érzel valamit, és ez kölcsönös, akkor ez egyáltalán nem fog számítani.
2017. márc. 30. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!