Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 19-20 éves jóképű fiúk akik szüzek?
Aki helyes az elveszíti már ennyi idős korára valahogy?
Itt maradtam ennyi idősen miközben sok lány és fiú szerint is jól nézek ki és mégis semmi.
Azért mert ennyi idősen már fel tudom fogni, hogy milyen jó lehet és zavar, hogy nincs senki akivel mindezt átélhetném., lány sincs a láthatáron ami megint csak bosszantó, most akkor egy hónap múlva lesz, egy év múlva, három év múlva, mindig ezen kattogok.
Meg attól is, hogy a tapasztalatlanságom rámenne a kapcsolatra ami lehet egész jól működne de így meg nem.
"jóképű vagyok és annak is kell lennem. Elvégre a Madách Színház művésze vagyok" <<
Egy művész sose írna ilyen szánalmas szöveget :)
Egy művész sose ír öntelt szöveget. Ráadásul teljesen értelmetlen az, amit írtál. Attól, hogy valaki egy színházban dolgozik, még nem kell jóképűnek lennie :D Ilyen hülyeséget csak egy idióta ír le.
#8-as az a fiú, akivel még nem feküdtél le, tőled mind szűz.
De viccet félretéve, többnyire nem a pasi döntése az, hogy lefekszik-e valakivel vagy sem.
Bármennyire is hihetetlen, nem a pasi dönt, még akkor sem ha ő azt hiszi. Ebből kifolyólag csak azon múlik a dolog, hogy a srác mennyire rámenős, és mennyire tudja megfogni a csajokat. Ha el tudja hitetni a csajjal, hogy ő az akire vágyott (hatalom, pénz, kocsi, lakás, biztonság, stb), akkor nézhet úgy is ki mint a megtestesült ördög, vagy az Alien, a csajok bele fognak zúgni.
Az már más kérdés, hogy elég hamar ki is fognak szeretni az ilyen pasiból, vagy azért mert az nem akarja elkötelezni magát, vagy azért mert közben találtak másik jópofa "vonzó" pasit.
Én is szűz vagyok, 19/F
Én kicsit félős vagyok de nagyon szeretnék már 1 barátnőt, nem elsősorban a szex.miatt csak rájöttem hogy egyedül nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!