Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy-két barátnőm akik csinosak,vékonyak és mindegyiknek lett barátja.Tudom,hogy nem gáz ha nekem még barátom sem volt.(bűn ronda vagyok és dagadt PONT) Viszont kicsit rosszul érzem magam. Amíg én próbálok 4-esnél jobb lenni őt meg épp ujjazzák.Leszeretném tisztázni a gondolataimat.Valamelyikőjük 2,5 hónap után ágyba bújt a nála 1 évvel idősebb pasijával.El sem tudom képzelni.Nem fér a fejembe.Nem tudom ki-hogy van vele de sztem ez kicsit elkörcstelen.Olyan könnyen adják magukat.És ha erről beszélünk mindig én vagyok a visszamaradott fegyelmezett hülye aki még a szórakozó helyeken is gyümölcs lét iszik.(tényleg xd)A másiknak meg egy 600km-rel arrébb élő 9 évvel idősebb pasija van akihez most ment el.Lehet most veszíti el.Szóval lényeg a lényeg nagyon jó barátnők,de ennél a témánál teljesen másak.Nem fér a fejembe hogy még a Pitagorasz-tételt épp hogy megtanulta de az első alkalmán már túl van.Olyan fura...Olyan kislánynak érzem magam mellettük.Kihasznált rongynak.Amit szeretnék tisztázni hogy most tényleg én vagyok a hülye,vagy nem?Tudom nagyon sok ilyen kérdés volt már, de szerettem volna egy 2017-re választ kapni.

2017. márc. 15. 21:56
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
3.Itt nem csak a szexről,hanem a pasizásról,ivásról és csavargásról is van szó.Amelyek bizony időigényes tevékenységek.
2017. márc. 19. 01:10
 32/39 A kérdező kommentje:

4.Imádom a szokásos okoskodó kommenteket

Tartsátok meg jó szokásotokat!;)

2017. márc. 19. 01:11
 33/39 anonim ***** válasza:
76%
Ebben a kérdésben én nagyon magamra ismertem , mármint a te személyedben. Veled egykoru vagyok és az osztályomban is ugyanez zajlik. Nagyon menőnek hiszik magukat, amikor arról mesélnek , hánnyal kavartak , közben kivel feküdtek le, és mesélik ,hogy kié milyen nagy és ,hogy melyik buliba ki döntötte meg őket, mennyire bevoltak piálva és ,hogy egyszere úgy elszívtak egy doboz cigit ,hogy meg se érezték. Hogy a kokos haverjaik milyen jófejek (!!!) Sőt még azt is eldicsekszik ,hogy az egyedülálló ányjától pár doboz óvszert is kapott szülinapjára. Szóval igen, nálunk is valahogy így megy ez. Én ugyanúgy ahogy te próbálok a tanulásra összpontosítani , mert a jövőbe ezt biztos nem fogom megbánni .Még annyit ,hogy ne érdekeljen , az ilyenek Rólad alkotott képe, tedd azt amit jónak látsz és gondolj arra, 10 év múlva ők mit érnek el és te mit fogsz.:))
2017. márc. 19. 10:54
 34/39 anonim ***** válasza:
29%

Semmi szégyelni való nincs,ezeket a kérdéseket általában bűncsúnya lányok írják ki....

Így igaz,a szex meg a tanulás eggyátalán nem zárja ki egymást,dehát ugye kinek a pap.....

2017. márc. 19. 12:24
 35/39 anonim ***** válasza:
Példának felhozhatom osztálytársamat,iszik,bulizik,baxik, 4,6 átlaggal,szóval mondom,a kettő nem zárja ki egymást...
2017. márc. 19. 12:25
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Na most... a kérdésedben meg a leírásodban a piálásról nem volt szó. A piálást csak most nyögted be utólag hozzászólásként.

A csavargás elég kaki fogalom, mert nem mond semmit konkrétan. Te pl. mit értesz csavargás alatt? :)

Az alkoholt meg a dohányzást én is elítélem és ostobának tartom, aki ilyenet használ, de a szexet egyáltalán nem, sőt... imádok bas2ni :D

2017. márc. 19. 13:44
 37/39 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy te ki se folysz otthonról, más meg mondjuk 1 órát elmegy edzeni, vagy 1 órát elmegy a párjához dugni egy jót... ettől még nem ez a "kiesett" idő fogja rontani az ő tanulmányi eredményeit, vagy az életét. Sőt... szerintem abból, hogy senki se bas2 meg téged rendszeresen és egy fillért se élvezel az életből, ettől az elégedetlenségedtől lesz s2arabb az életed.

Erkölcstelennek meg rossz értékrendűnek tartasz olyan embereket, akik szexelnek. Az életnek elég jelentős részét mozgatja a szex. Ha te ezt rossznak tartod, akkor sokáig maradsz még ilyen elégedetlen :)

Szerintem inkább az a te bajod, hogy nincs párod.

2017. márc. 19. 13:49
 38/39 anonim ***** válasza:

Ezt csak azok mondják akik rondák és egy pasit se tudnak szerezni...

Ha nem zabálnál ennyit akkor lehet te se lennél már szűz...

Én 13 voltam mikor először csináltam és nem hiszem h magyarázkodnom kéne mert te ronda vagy és téged nem basztak még meg....

15/l

2017. máj. 18. 11:15
 39/39 anonim ***** válasza:
Hahó még mindig nem irtal elerhetoseget a csajokrol
2017. máj. 18. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!