Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat 14 évesen elveszteni?
4.Imádom a szokásos okoskodó kommenteket
Tartsátok meg jó szokásotokat!;)
Semmi szégyelni való nincs,ezeket a kérdéseket általában bűncsúnya lányok írják ki....
Így igaz,a szex meg a tanulás eggyátalán nem zárja ki egymást,dehát ugye kinek a pap.....
Na most... a kérdésedben meg a leírásodban a piálásról nem volt szó. A piálást csak most nyögted be utólag hozzászólásként.
A csavargás elég kaki fogalom, mert nem mond semmit konkrétan. Te pl. mit értesz csavargás alatt? :)
Az alkoholt meg a dohányzást én is elítélem és ostobának tartom, aki ilyenet használ, de a szexet egyáltalán nem, sőt... imádok bas2ni :D
Attól, hogy te ki se folysz otthonról, más meg mondjuk 1 órát elmegy edzeni, vagy 1 órát elmegy a párjához dugni egy jót... ettől még nem ez a "kiesett" idő fogja rontani az ő tanulmányi eredményeit, vagy az életét. Sőt... szerintem abból, hogy senki se bas2 meg téged rendszeresen és egy fillért se élvezel az életből, ettől az elégedetlenségedtől lesz s2arabb az életed.
Erkölcstelennek meg rossz értékrendűnek tartasz olyan embereket, akik szexelnek. Az életnek elég jelentős részét mozgatja a szex. Ha te ezt rossznak tartod, akkor sokáig maradsz még ilyen elégedetlen :)
Szerintem inkább az a te bajod, hogy nincs párod.
Ezt csak azok mondják akik rondák és egy pasit se tudnak szerezni...
Ha nem zabálnál ennyit akkor lehet te se lennél már szűz...
Én 13 voltam mikor először csináltam és nem hiszem h magyarázkodnom kéne mert te ronda vagy és téged nem basztak még meg....
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!