Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat 14 évesen elveszteni?
Kérdező,ne érezd magad sz*rul emiatt. Most még élvezik,hogy megd*gják őket,de később a kutyának se fognak kelleni.
És lol,az gáz szerintük,ha gyümölcslevet iszol vhol? Szerintem ez abszolút normális.Nem vodkát kéne inni.
Még véletlenül se csatlakozz közéjük, akárhogy érzel.Később megbánod.Az én sulimban is mindenki perverzkedik,meg elveszti,de engem nem nagyon érdekel,az ő életük, én elvagyok a számítógépes játékokkal.Szóval ne foglalkozz velük.A szavuk semmit nem ér ;)
Kérdező igazad van, aki divatból, vagy menőzésből veszti el a szüzességét, az simán ostoba. Pontosabban fogalmazva nem kapott elég szeretetet és megbecsülést gyerek korában és ezzel a trükkel akarja pótolni a hiányosságot. Ez elég szomorú. :(
Mindazonáltal jómagam is 14 évesen vesztettem el a szüzességemet, ami fantasztikus élmény volt. Saját magam miatt akartam, úgy éreztem, hogy készen állok rá. Itt sokan vitáznának ezzel, de ilyen is van, a kislány és én is élveztük. 37 vagyok, de felnőtt fejjel is azt mondom, hogy jó, hogy így alakult, nem bántam meg semmit.
Ami téged illet, amennyiben a külsőd miatt valóban sikertelen vagy a pasiknál, kicsit gondolj bele, hogy vajon ellen tudnál-e állni a kísértésnek, ha gyönyörű lennél és mindenki téged akarna. Könnyű erkölcsösnek lenni, ha nincs aki ezt megtorpedózza. Egy lakatlan szigeten én is lehetnék erkölcs pápa, vagy helikopter szerelő. A sok tanulás mellett miért nem fordítasz nagyobb hangsúlyt a sportosabb életmód kialakítására? Nem csak a szépségedet fokozná, de az egészségednek is jót tenne...
#11-es
Teljesen igaza van,és hagyjuk ezt az álszent dumát,ma már,de régebben is dugtak ilyen idős korban,csak akkor elfogadottabb volt...
Kérdező,nem gáz ha te nem akarsz dugni,de aki akar,had tegye,legfeljebb megbánja,és kész.Attól még hogy dugnak fiatalon,nem feltétlen fognak "senkit se" találni később,amikor felnőnek.
Nem tudom, hogy divat-e, vagy sem. Nem is érdekel. A lényeg, hogy ha ők így érzik jól magukat, akkor az ő dolguk. Ők legalább jól érzik magukat :D
Te meg elégedetlen vagy önmagaddal és a helyzeteddel. Ezért írtad ki a kérdést. Attól, hogy itt most megerősítenek téged abban, hogy milyen jó az értékrended és hogy mennyire igazad van, ettől még te ugyanolyan elégedetlen maradsz.
Úgyhogy annak, amit csinálsz itt, semmi értelme.
Ők dugnak és jól érzik magukat. Mert jó érzés dugni :D Derékszögű háromszögek oldalait számolgatni otthon meg nem olyan jó érzés :D Ennyi. Sajnálom, ha ocsmánynak érzed magad, de ha ez így neked nem jó, akkor változtass legalább azon, hogy nem maradsz dagadt.
Vagy ne változtass... Te dolgod :D Az, hogy ők meg szeretnek dugni... az meg az ő dolguk.
Szőrnyű milyen undorítóak a lányok.
Egyébként hol laksz? Esetleg elérhetőséget a barátnőidről..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!