Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy-két barátnőm akik csinosak,vékonyak és mindegyiknek lett barátja.Tudom,hogy nem gáz ha nekem még barátom sem volt.(bűn ronda vagyok és dagadt PONT) Viszont kicsit rosszul érzem magam. Amíg én próbálok 4-esnél jobb lenni őt meg épp ujjazzák.Leszeretném tisztázni a gondolataimat.Valamelyikőjük 2,5 hónap után ágyba bújt a nála 1 évvel idősebb pasijával.El sem tudom képzelni.Nem fér a fejembe.Nem tudom ki-hogy van vele de sztem ez kicsit elkörcstelen.Olyan könnyen adják magukat.És ha erről beszélünk mindig én vagyok a visszamaradott fegyelmezett hülye aki még a szórakozó helyeken is gyümölcs lét iszik.(tényleg xd)A másiknak meg egy 600km-rel arrébb élő 9 évvel idősebb pasija van akihez most ment el.Lehet most veszíti el.Szóval lényeg a lényeg nagyon jó barátnők,de ennél a témánál teljesen másak.Nem fér a fejembe hogy még a Pitagorasz-tételt épp hogy megtanulta de az első alkalmán már túl van.Olyan fura...Olyan kislánynak érzem magam mellettük.Kihasznált rongynak.Amit szeretnék tisztázni hogy most tényleg én vagyok a hülye,vagy nem?Tudom nagyon sok ilyen kérdés volt már, de szerettem volna egy 2017-re választ kapni.

2017. márc. 15. 21:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
30%
14 éves? Azok jó szűkek és 1 jó szóért már bebújnak melléd, mert a korabeli fiúk még töketlenek abban a korban és nem lépnek így rávannak kényszerülve az aféle se*gfejekre, mint amilyen jó magam is vagyok, amúgy meg ha nem tetszik valami lelehet s*arni, nem nehéz csak nem kell vele törődni, úgy ahogy én szoktam csinálni a nővel pár menet után, engedd el, úgyis jön más, én jó embernek vallom magam, mert nekem hála rájöhetnek talán, hogy amit csinálnak az nem helyes, ha meg nem jött rá, akkor meg pár hónap újra úgyis az ágyamban köt ki megint (ez képletes, mivel én kötöm ki őt, ez viszont szószerinti)
2017. márc. 15. 22:28
 12/39 A kérdező kommentje:
Lol ne itt pedofilkodj.
2017. márc. 15. 23:03
 13/39 anonim ***** válasza:
10%
csak 18 vagyok, nem vagyok pedofil, tisztázd magadban a szó jelentését, még én is kölyök vagyok, szóval nem okoskodom, csak mondom hogy én ebben a korban jól érzem magam, mert a 4évvel fiatalabb lányokat nagyon könnyű megkapni.
2017. márc. 15. 23:22
 14/39 anonim válasza:
64%
Attól, hogy egyesek ezt teszik, még nem lesz divat.
2017. márc. 15. 23:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Az én városomban sajnos az,akármennyire okoskodnak egyesek.Odaírtam hogy tisztelet a kivételnek.A 2-vel előttem lévőnek meg gratulálok.Jó lehet ilyen áron megfektetni a nőket.
2017. márc. 15. 23:40
 16/39 anonim ***** válasza:

Kérdező,ne érezd magad sz*rul emiatt. Most még élvezik,hogy megd*gják őket,de később a kutyának se fognak kelleni.

És lol,az gáz szerintük,ha gyümölcslevet iszol vhol? Szerintem ez abszolút normális.Nem vodkát kéne inni.

Még véletlenül se csatlakozz közéjük, akárhogy érzel.Később megbánod.Az én sulimban is mindenki perverzkedik,meg elveszti,de engem nem nagyon érdekel,az ő életük, én elvagyok a számítógépes játékokkal.Szóval ne foglalkozz velük.A szavuk semmit nem ér ;)

2017. márc. 16. 07:05
 17/39 János Gilján ***** válasza:
73%

Kérdező igazad van, aki divatból, vagy menőzésből veszti el a szüzességét, az simán ostoba. Pontosabban fogalmazva nem kapott elég szeretetet és megbecsülést gyerek korában és ezzel a trükkel akarja pótolni a hiányosságot. Ez elég szomorú. :(

Mindazonáltal jómagam is 14 évesen vesztettem el a szüzességemet, ami fantasztikus élmény volt. Saját magam miatt akartam, úgy éreztem, hogy készen állok rá. Itt sokan vitáznának ezzel, de ilyen is van, a kislány és én is élveztük. 37 vagyok, de felnőtt fejjel is azt mondom, hogy jó, hogy így alakult, nem bántam meg semmit.

Ami téged illet, amennyiben a külsőd miatt valóban sikertelen vagy a pasiknál, kicsit gondolj bele, hogy vajon ellen tudnál-e állni a kísértésnek, ha gyönyörű lennél és mindenki téged akarna. Könnyű erkölcsösnek lenni, ha nincs aki ezt megtorpedózza. Egy lakatlan szigeten én is lehetnék erkölcs pápa, vagy helikopter szerelő. A sok tanulás mellett miért nem fordítasz nagyobb hangsúlyt a sportosabb életmód kialakítására? Nem csak a szépségedet fokozná, de az egészségednek is jót tenne...

2017. márc. 16. 08:51
 18/39 anonim ***** válasza:

#11-es

Teljesen igaza van,és hagyjuk ezt az álszent dumát,ma már,de régebben is dugtak ilyen idős korban,csak akkor elfogadottabb volt...

Kérdező,nem gáz ha te nem akarsz dugni,de aki akar,had tegye,legfeljebb megbánja,és kész.Attól még hogy dugnak fiatalon,nem feltétlen fognak "senkit se" találni később,amikor felnőnek.

2017. márc. 16. 13:37
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy divat-e, vagy sem. Nem is érdekel. A lényeg, hogy ha ők így érzik jól magukat, akkor az ő dolguk. Ők legalább jól érzik magukat :D

Te meg elégedetlen vagy önmagaddal és a helyzeteddel. Ezért írtad ki a kérdést. Attól, hogy itt most megerősítenek téged abban, hogy milyen jó az értékrended és hogy mennyire igazad van, ettől még te ugyanolyan elégedetlen maradsz.

Úgyhogy annak, amit csinálsz itt, semmi értelme.

Ők dugnak és jól érzik magukat. Mert jó érzés dugni :D Derékszögű háromszögek oldalait számolgatni otthon meg nem olyan jó érzés :D Ennyi. Sajnálom, ha ocsmánynak érzed magad, de ha ez így neked nem jó, akkor változtass legalább azon, hogy nem maradsz dagadt.

Vagy ne változtass... Te dolgod :D Az, hogy ők meg szeretnek dugni... az meg az ő dolguk.

2017. márc. 16. 13:40
 20/39 anonim ***** válasza:

Szőrnyű milyen undorítóak a lányok.

Egyébként hol laksz? Esetleg elérhetőséget a barátnőidről..:)

2017. márc. 16. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!