Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen punci a divat mostanság? Csupasz, fazonos vagy normál?
Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 08:28
1/12 anonim válasza:
Én a puncim kinézetét még sosem igazítottam a divathoz.
2/12 anonim válasza:
mit tudjam én, mi a divat e téren, gondolom a csupasz
de nem divat alapján fogom igazítni
3/12 anonim válasza:
Szerintem a teljesen csupaszról mostmár megyünk a csík irányába. Én csak párom maitt borotválom, nekem a csík a kényelmes, és szerintem a higiénikus is (egyébként ezt kutatások is megerősítik).
4/12 anonim válasza:
nem a divat miatt, de nekem csupasz :D
5/12 anonim válasza:
nekem csík van és egyre több lánynál tűnt már fel a csapatban is a csík
6/12 marikaháp válasza:
Szerintem se nőn se férfin nem nézki esztétikusan a szőr. Én csupaszra szavaznék csak ennek van néhány hátránya is.
8/12 anonim válasza:
Nekem is csupasz a puncim. Szerintem is ez "divat"
9/12 anonim válasza:
Én gyantázom. Sokkal kényelmesebb és szép is.
10/12 anonim válasza:
Sose tudom mi a divat. Magam miatt borotvalom. 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!