Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat 14 évesen elveszteni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy-két barátnőm akik csinosak,vékonyak és mindegyiknek lett barátja.Tudom,hogy nem gáz ha nekem még barátom sem volt.(bűn ronda vagyok és dagadt PONT) Viszont kicsit rosszul érzem magam. Amíg én próbálok 4-esnél jobb lenni őt meg épp ujjazzák.Leszeretném tisztázni a gondolataimat.Valamelyikőjük 2,5 hónap után ágyba bújt a nála 1 évvel idősebb pasijával.El sem tudom képzelni.Nem fér a fejembe.Nem tudom ki-hogy van vele de sztem ez kicsit elkörcstelen.Olyan könnyen adják magukat.És ha erről beszélünk mindig én vagyok a visszamaradott fegyelmezett hülye aki még a szórakozó helyeken is gyümölcs lét iszik.(tényleg xd)A másiknak meg egy 600km-rel arrébb élő 9 évvel idősebb pasija van akihez most ment el.Lehet most veszíti el.Szóval lényeg a lényeg nagyon jó barátnők,de ennél a témánál teljesen másak.Nem fér a fejembe hogy még a Pitagorasz-tételt épp hogy megtanulta de az első alkalmán már túl van.Olyan fura...Olyan kislánynak érzem magam mellettük.Kihasznált rongynak.Amit szeretnék tisztázni hogy most tényleg én vagyok a hülye,vagy nem?Tudom nagyon sok ilyen kérdés volt már, de szerettem volna egy 2017-re választ kapni.

2017. márc. 15. 21:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Végre 19-es :D

Pontosan, dugni jó, látod még a szót is élvezet kimondani, dugni- dugni, dugni..

Ha ők ebben lelik élvezetüket, mert ki nem? Akkor ne foglalkozz velük, ennyi erővel, azokat is idesorolhatnánk, akik imádnak sportolni és rengeteg időt ölnek bele, mert élvezetet nyújt nekik a fejlődés és a folyamatos mozgás, micsoda perverz állatok nem igaz?? jól érzik magukat a kis suttyók..

Kérdezd meg anyád és nagyanyád mikor vesztette el, nem hinném, hogy 20 felett és igen lehet nem pont 14 évesen kéne, de aki akkor akarja az teljes mértékben az ő dolga, mert az ő most figyelj MAGÁNÉLETE, a sajátja, nem a tiéd.

2017. márc. 16. 14:51
 22/39 anonim ***** válasza:
21-es! végre jól megmondtuk neki! Kemények vagyunk! :DD ..
2017. márc. 16. 16:41
 23/39 anonim ***** válasza:
41%

19,21 +1

Igazuk van,nehogy már visszautasítsák a kis 14 éves csajokat,ha dugni van kedvük,hát legyen.

Csak 1 kis megértés és eggyüttérzés kell nekik,semmi több......

2017. márc. 16. 16:49
 24/39 anonim ***** válasza:
14-15 évessel még nem szexeltem, de nem utasítanám vissza ha nagyon szeretné :P
2017. márc. 16. 18:55
 25/39 anonim ***** válasza:

Látod kérdező,mindenki ezen a véleményen van.

Rettenetes szerinted,de titokban irigykedsz rájuk,még ha nem is vallod be.Máskülönben nem foglalkoztatna,és ahogy látom valamennyire le is nézed őket,pedig semmi rosszat ne m csináltak,csak d*gtak.

15/f

2017. márc. 16. 19:01
 26/39 A kérdező kommentje:
Az a nagy helyzet,hogy én félrelettem értve.Nem utálom magam vagy ilyesmi csak tisztában vagyok az értékeimmel... Illetve nem az van,hogy sikertelenek a kapcsolataim,mert lenne csak én még nem szeretnék.Nem nézem őket,mert az ő testük.Ők néznek le engem.De nem akartam itt világi veszekedést.Mellesleg oké,dugni jó de egészségügyileg nem biztos hogy olyan kedvező ilyen körülmények között....
2017. márc. 16. 23:39
 27/39 A kérdező kommentje:
Mellesleg lehet hogy most jó élvezkedni,de ez a jövőjükben nem lesz előnyös.Inkább tanulok.Kialakult a véleményem.Köszönöm a NORMÁLIS véleményeket.Téma lezárva.Ennyi.
2017. márc. 16. 23:41
 28/39 anonim ***** válasza:
Én veled értek eggyet
2017. márc. 18. 16:46
 29/39 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem egyezik valakinek a véleménye a tiéddel, még nem jelenti azt, hogy nem NORMÁLIS :)

"Egészségügyileg nem biztos, hogy olyan kedvező ilyen körülmények között." << Milyen körülmények között? :)

"Ez a jövőjükben nem lesz előnyös. Inkább tanulok."

<< A szex nem zárja ki a tanulást :) Attól, hogy szexelsz még lehetsz szín jeles tanuló :D

2017. márc. 18. 22:48
 30/39 A kérdező kommentje:

1.körülmények:nincs védekezés,félvállról veszik és még egy nőgyógyászt sem iktattak be.

2.A normális szót azért emeltem ki,mert sok mindenki ide tévedt a randivonalról

2017. márc. 19. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!