Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fájt elveszteni a szüzességeteket? 18L
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 19:09
1/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt, észre sem vettem :D
2/7 anonim válasza:
Nekem nem volt kellemetlen.. A lényeg hogy olyannal csináld akit szeretsz és viszonozza is mert. Akkor nem fog fájni mert nem haggya h fájjon.. Ja és a legfontosabb h töltsd be legalább a 16-17 et mert 13-14 évesen nem csoda hogy fáj (ez most nem a kérdezö ellen szól hanem azoknak akik 13 évesen nagylányoknak képzelik magukat)
3/7 anonim válasza:
Nem volt egyáltalán vészes. Túl lehet élni.:)
4/7 anonim válasza:
Egy kicsit volt kellemetlen, az előbbi válaszolónak igaza van, azzal csináld akit szeretsz. Én is ezt tettem, már együtt vagyok a pasival őt éve. Amikor bele mentem 14 éves voltam de egy percig se bántam. Azt tudnod kell hogy nem fog jól esni de a következőket már élvezni fogod.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most nagyon megnyugtattatok! :D
2017. jan. 30. 19:49
6/7 anonim válasza:
En 18 voltam, 5 hónap után esett meg a dolog. Igazából ra voltam stresszelve egy kicsit es eleg szuk is voltam, de annyira szeretem a barátom azota is, hogy igy az a minimális feszülő fájdalom semmi. Sot a mai napig arra az első behatolasra gondolok vissza az egyik legszívesebben, mert szamomra nagyon különleges volt.
7/7 anonim válasza:
Fájt és vérzett is, az utána lévő két alkalommal is. Szerelmemmel veszitettem el 19 évesen, és mindig odafigyelt rám, és próbált óvatos lenni, de pechemre én kicsi és vékony vagyok, így szűzen elég szűk, rá pedig a normál gumi kicsi... Tehát méretben nem passzoltunk éppen össze.
De azóta nagyon élvezem a szexet, megszoktam és megszerettem a méretét, a puncim szomorú ha nincs benne :)
Tehát semmi lelki traumát nem okoztak a kezdeti nehézségek :DD
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!