Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Hánytól-hány évesig jó elveszteni a szüzességed?
19
nincs olyan, hogy hánytól hányig, de ha lehet, ne 13 évesen kezdd...
Olyan nincs, hogy hány éves korig jó, esetleg olyan, hogy hány éves kortól jó.
Kövezzen megm indenki, de én úgy gondolom, hogy egy 16-18 évnél fiatalabb kislány még nem tudja a kapcsolatait olyannyira átérezni, hogy valóban jó legyen neki a szex. Kíváncsiságból, utánzásból csinálja, vagy mert elégedettséggel tölti el, hogy kell a fiúknak - esetleg jobban, mint a barátnők, osztálytársak, satöbbi. Hogy igazán évezhesse a szexet, kell lenni kb. 18 évesnek.
Szóval olyan 18 és 25 között ideális szerintem. (És mindenzt huszonéves átlagos srácként írom, nem valami vén szerzetesként)
kettesnek igaza van különben meg ahogy érzed ha 14 vagy és szexelni akarsz akkor válaszd a pettinget stb hidd el az is elég jo ha jo pasival csinálid orgazmushoz juttathat ugy is ha szeretnéd
én legalábbis tudnálak :-o :-D
14 évesen vesztettem el és szerintem ez volt a tökéletes időpont, mert az alkalom volt tökéletes, ha 18 évesen lett volna ez az alkalom akkor 18 évesen vesztettem volna el
nem a korod számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!