Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány akinek tetszem. Ezzel még nincs baj, elég sok lánynak tetszettem már XD. Amúgy nem rossz csaj, egész jófejnek tűnik. Néha szokott hisztizni meg duzzogni de amúgy cuki. Mindegy nem ez a lényeg.

Hanem az hogy a barátnői folyton szívatják ezzel, látszólag ő ezt nem nagyon szereti. Ha mennek a folyosón és meglátnak engem akkor valamit nagyon hangosan mondanak neki, úgy hogy én is halljam. Persze ezzel mindig beégetik előttem. De ez még mindig engem nem nagyon izgat, viszont az utóbbi időben rámszálltak. Odajönnek hozzám, félreérthetetlen célzásokat tesznek arra hogy tetszem a lánynak. Megjegyzéseket tesznek rám a folyosón. És folyton bámulnak. És ez elég idegesítő. A lány ezt szintén nem szereti hogy csinálják, hallottam ahogy kérleli őket hogy nemár légyszi fejezzétek már be meg ilyenek.

Amúgy csak látásból ismerjük egymást.

Mit tegyek? Elég idegesítőek...

18/f 16/l

2017. márc. 15. 09:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát...válogatott kosaras vagyok nagyjából ez tölti ki a mindennapjaimat.

És elég sokszor nézem meg mosolygok rá és egyszer megkérdeztem a lánytól hogy kér-e majonézt (fogadás volt XD). Másra nem értelmezhették hogy tetszik nekem szerintem.

2017. márc. 15. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát hajrá nagyon szurkolok nektek :)
2017. márc. 15. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Látod az iskolában ha egyedül van megkérdezed nem tudja-e hol van xy tanár. Ha nincs egyedül akkor pedig odamész a bandájához és megkérdezed beszélhetnél-e vele egy percre. Nem valószínű hogy azt mondja hogy nem. Ott akkor elmondhatod hogy szimpatikusnak találod és hogy van-e kedve egyszer elmenni sétálni vagy meginni egy kávét vagy valamit. Az iskolai buli jó ötlet ,de szerintem nem első randinak. Ha előtte tudtok találkozni az jó ,akkor akár el is hívhatod a buliba. Ha nem ,akkor ott mindenképpen menj oda hozzá táncolj vele,dumáljatok de a nagy áttöréseket alapvetően ne a buliktól várjad(

tapasztalat).

2017. márc. 16. 07:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
2017. márc. 16. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!