Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Van egy lány akinek tetszem. Ezzel még nincs baj, elég sok lánynak tetszettem már XD. Amúgy nem rossz csaj, egész jófejnek tűnik. Néha szokott hisztizni meg duzzogni de amúgy cuki. Mindegy nem ez a lényeg.
Hanem az hogy a barátnői folyton szívatják ezzel, látszólag ő ezt nem nagyon szereti. Ha mennek a folyosón és meglátnak engem akkor valamit nagyon hangosan mondanak neki, úgy hogy én is halljam. Persze ezzel mindig beégetik előttem. De ez még mindig engem nem nagyon izgat, viszont az utóbbi időben rámszálltak. Odajönnek hozzám, félreérthetetlen célzásokat tesznek arra hogy tetszem a lánynak. Megjegyzéseket tesznek rám a folyosón. És folyton bámulnak. És ez elég idegesítő. A lány ezt szintén nem szereti hogy csinálják, hallottam ahogy kérleli őket hogy nemár légyszi fejezzétek már be meg ilyenek.
Amúgy csak látásból ismerjük egymást.
Mit tegyek? Elég idegesítőek...
18/f 16/l

Ha neked is tetszik a lány akkor kezdeményez nála és ne foglalkozz a barátnőivel.
Ha nem ,akkor pedig próbálj ezejre a dolgokra nem odafigyelni illetve ne viselkedj félreérthetően.
Ha egy lány azt látja hogy egy fiú sokat nézi őt arra fog következtetni hogy tetszik neked (még ha te azért is nézed ,mert a barátnői hangosak és odvonzzák a tekintetet).
Ne áltasd szegényt a félreérthető viselkedéssel. Ha meg tetszik ,tessék neki írni vagy odamenni hozzá. Tudom hogy nehéz ,de lanyként sokkal nehezebb kezdeményezni.
Sajnos ez a baj hogy nem tudom hogy tetszik-e a lány. Ha meglátom akkor ugrik egyet a szívem és a haverok is mondták ha a közelben van akkor tiszta hülyén kezdek viselkedni. Ja és már a haverjaim is elkezdtek szívatni vele. Lehet hogy ők látják rajtam hogy tetszik nekem de én még nem vagyok rá készen hogy beismerjem?
Meg amúgy a lány nem tartozik a köreimhez...nagyon szép is meg aranyosnak tűnik, tehetséges is, okos, vicces. De én beletartozom egy nagyobb bulizós bandába és nem tudom hogy mennyire érezné jól magát mellettem.

18 éves érett fiatalember vagy. Állj a barátnők elé és szépen, magyarul magyarázd el nekik, hogy amit tesznek az helytelen és gyerekes.
Sok sikert:)

Hogyan? Csak random menjek oda hozzá a suliban? Nem fogom megijeszteni? Nem is ismerjük egymást és így hívjam el?
Ez a szituáció nekem teljesen új...az előző barátnőim mind teljesen mások voltak, nagyszájúak és nem kellett értük túl sokat tennem, jöttek maguktól. Nem is tartott sokáig egyik kapcsolat sem...ez a lány teljesen más. Néha úgy érzem teljesen elcsavarja a fejem ahogy megy a folyosón az apró lábaival...na mindegy :D
Szóval hogy menjek oda?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!