Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdeményezzek én?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdeményezzek én?

Figyelt kérdés

18/l vagyok gimis és van egy fiú a Neve Juraj Král . Nagyon aranyos, sokat beszélgetünk. Tetszik benne, hogy nem az a mai divatbolond facebookos díszf.sz, hanem van egyfajta egyedi, jó stílusa. Egy barátnőmön keresztül ismertem meg. Rögtön megtetszett és azóta együtt tanulunk. Ha nem vagyunk együtt akkor általában ír egy lényegtelen témáról, hogy aztán tovább beszélgethessünk. Sok a közös témánk, egyezik az érdeklődési körünk. A suliban általában odajön hozzám beszélgetni, vicceket mondani, néha hoz nekem ajándékba csokit és sokat bókol, bár az utóbbit csak burkoltan. Az egyik ismerősének van egy bandája, és meghívott egy kisebb Pozsonyi buliba, ahol játszani fognak. Persze nem party állatok, semmi drog vagy hasonlók , szóval jó társaság. A kérdésem igazából az lenne, hogy ezen jelek alapján kezdeményezzék egy csókot? Sajnos nagyon félénk vagyok ilyen szinten. Amúgy anyukám szerint aranyos fiú és nincs vele semmi baja. A buliba is elenged mert tudja, hogy megbízható és normális srácról van szó. Amúgy a legvonzóbb benne az ,hogy úriember.

U.i.

Nagyon magas, vállas, nem járunk egy suliba ő a sulimmal szemben lévő mezőgazdaságiba jár 18 éves ízlésesen sportos nagyon művelt és jó tanuló és a nyelv nem akadály kettőnk között, mivel én kiskoromtól tanulom a szlovákot, ugyanis Szlovákiában születtem és itt is élünk.

2017. márc. 6. 21:31
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tegnap éjjel megcsókolt. Nekem semmit sem kellett csinálni. Csak a szemembe nézett és utána megtörtént. Ma randizik, szóval minden sínen van.
2017. márc. 12. 11:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Mondtam,hogy a csajkezdeményezés gáz,szóval jó,hogy kivártad. Nem jobb így?

Mellesleg ez a kérdés a válaszokkal együtt olyan lett,mint egy blog. Ritka.

2017. márc. 12. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!