Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdeményezzek én?
18/l vagyok gimis és van egy fiú a Neve Juraj Král . Nagyon aranyos, sokat beszélgetünk. Tetszik benne, hogy nem az a mai divatbolond facebookos díszf.sz, hanem van egyfajta egyedi, jó stílusa. Egy barátnőmön keresztül ismertem meg. Rögtön megtetszett és azóta együtt tanulunk. Ha nem vagyunk együtt akkor általában ír egy lényegtelen témáról, hogy aztán tovább beszélgethessünk. Sok a közös témánk, egyezik az érdeklődési körünk. A suliban általában odajön hozzám beszélgetni, vicceket mondani, néha hoz nekem ajándékba csokit és sokat bókol, bár az utóbbit csak burkoltan. Az egyik ismerősének van egy bandája, és meghívott egy kisebb Pozsonyi buliba, ahol játszani fognak. Persze nem party állatok, semmi drog vagy hasonlók , szóval jó társaság. A kérdésem igazából az lenne, hogy ezen jelek alapján kezdeményezzék egy csókot? Sajnos nagyon félénk vagyok ilyen szinten. Amúgy anyukám szerint aranyos fiú és nincs vele semmi baja. A buliba is elenged mert tudja, hogy megbízható és normális srácról van szó. Amúgy a legvonzóbb benne az ,hogy úriember.
U.i.
Nagyon magas, vállas, nem járunk egy suliba ő a sulimmal szemben lévő mezőgazdaságiba jár 18 éves ízlésesen sportos nagyon művelt és jó tanuló és a nyelv nem akadály kettőnk között, mivel én kiskoromtól tanulom a szlovákot, ugyanis Szlovákiában születtem és itt is élünk.
Én egy fokkal erősebb, határozottabb bókokkal viszonoznám az övéit, hogy kapcsoljon, mi a szitu.:)
Lehet, hogy ennyi elég is, és lépni fog.
Ha nem,akkor majd újragondoljuk.:)
Akkor az nem ő? Pedig az nem rossz csávó.
Hát figyelj, én nem javaslom, hogy egy csókkal rohand le, de bókolj neki vissza, mosolyogj, küldd a jeleket ezerrel. Ha tudsz valamilyen hobbijáról, akkor vihetsz neki valami kis apróságot ajándékba - nem nagy, drága dolgot, csak valamit, ami azt jelzi, hogy valamiről az eszébe jutottál.
Mivel úriemberként írtad le, ne viselj semmi kihívót, kivágottat, inkább valami sejtelmesebbet.
A külseje egy kicsit részletesebben: 190 cm, kb 75 kg, vékony, szálkás, izmos, barnás vöröses haj,de inkább barna,apró kicsi bajusz és mélyzöld szemek. Nagyon szereti a mezőgazdaságot. 12 éves kora óta traktorok és állatokat is tart. Szóval egy született gazda. Az úriember alatt még azt értem,hogy kinyitja az ajtót, mindig köszönt, tiszta, finom illata van, ápolt, illedelmes pl. Társaságban, étteremben. Olvasni nem nagyon szeret, se tanulni,pedig jó tanuló. Inkább az a természetben járkálós típus. Amúgy nagyon jól áll neki a munkaruha amit az ő sulijukban viselnek gyakorlat alatt, szóval nem az az öltönyös vagy intés fickó.
Annyit tudok, hogy makett traktorokat gyűjt. Antik darabokat is azt hiszem.
Egy fekete térdig érő ruhára gondoltam aminek a felsején olyan !Ontja egy ingnyak lenne. Amúgy a ruha felül testhezálló alul meg kicsit szétágazik és van rajta egy zseb fehér csíkos, szóval fiatalos, de nem olyan hogy mindenem kilóg belőle. Esetleg valami ötletek hogy hogy kezdeményezzék esetleg a buli után nekem ő lenne az első barátom szóval nagyon bizonytalan vagyok.
A leírás alapján olyan vagy,mint egy pincsi,aki mindent megtenne imádott gazdájáért.
Lányként már túlzásba is estél,nehogy már a csókot is te kezdeményezd.
Nem hinném,hogy pincsikutya lennék azért mert tudok róla olyan információkat amit gondolom te is tudsz a legjobb barátodról. A másik dolog: ő is nagyon félénk és sokszor láttam rajta, hogy próbálkozna, de valahogy nem mer, ezért gondoltam arra ,hogy én kezdeményezzek.
Ú.i. ő is tudja ugyanazokat a dolgokat rólam mint én róla. Említettem a sok beszélgetést és azt is hogy sokszor érdeklődik irántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!