Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdeményezzek én?
18/l vagyok gimis és van egy fiú a Neve Juraj Král . Nagyon aranyos, sokat beszélgetünk. Tetszik benne, hogy nem az a mai divatbolond facebookos díszf.sz, hanem van egyfajta egyedi, jó stílusa. Egy barátnőmön keresztül ismertem meg. Rögtön megtetszett és azóta együtt tanulunk. Ha nem vagyunk együtt akkor általában ír egy lényegtelen témáról, hogy aztán tovább beszélgethessünk. Sok a közös témánk, egyezik az érdeklődési körünk. A suliban általában odajön hozzám beszélgetni, vicceket mondani, néha hoz nekem ajándékba csokit és sokat bókol, bár az utóbbit csak burkoltan. Az egyik ismerősének van egy bandája, és meghívott egy kisebb Pozsonyi buliba, ahol játszani fognak. Persze nem party állatok, semmi drog vagy hasonlók , szóval jó társaság. A kérdésem igazából az lenne, hogy ezen jelek alapján kezdeményezzék egy csókot? Sajnos nagyon félénk vagyok ilyen szinten. Amúgy anyukám szerint aranyos fiú és nincs vele semmi baja. A buliba is elenged mert tudja, hogy megbízható és normális srácról van szó. Amúgy a legvonzóbb benne az ,hogy úriember.
U.i.
Nagyon magas, vállas, nem járunk egy suliba ő a sulimmal szemben lévő mezőgazdaságiba jár 18 éves ízlésesen sportos nagyon művelt és jó tanuló és a nyelv nem akadály kettőnk között, mivel én kiskoromtól tanulom a szlovákot, ugyanis Szlovákiában születtem és itt is élünk.
#10: De akkor is gáz,ha a lány kezdeményez. A kezét is te fogod megkérni?
Oké,ha egy srác visszafogottabb,de hogy nagyon félénk,az szerintem nem egy potens tulajdonság. Keress olyat,akinek vagy annyira fontos,hogy kezdeményezzen,és hogy merjen,mert ez a férfi dolga. Aki tud irányítani egy kapcsolatban.
De makacs ember lehetsz...
Te eldöntötted,mit akarsz. Mondhatunk bármit. De minek tetted fel a kérdést,ha ennyire tudod mit akarsz?
"Egyszer úgy érzem hogy akár tőlem valamit, aztán csak visszahúzódik ,mintha nem tudja mit csináljon."
De sok srác viszont tudja! Nem mindenki tesze-tosza ennyire. Elpazarlod az időd és lehet semmi nem lesz belőle.
11: "De akkor is gáz,ha a lány kezdeményez."
? Ugyan miért?
Kinek gáz?
Nem kell elmondani senkinek.:)
" A kezét is te fogod megkérni? "
Csak szólok, hogy egy házaspárt sem ismerek, ahol ne a lány akarta volna a házasságkötést, és ne csak a lány kedvéért tett volna meg a fiú.:)
Próbáld meg tudatni vele, hogy szeretnéd ha megcsókolna.
Ha egymással szemben álltok, akkor nézz a szemébe, majd nézz rá a szájára, és utána megint a szemébe.
Ha ülltök egymás melett, akkor hajtsd a fejed a vállára, vagy azt is megcsinalhatod, amit előzőleg leírtam.
Ebből már vennie kéne a lapot, hogy te egy kicsit tovább szeretnél lépni.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!