Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon gátlásos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon gátlásos vagyok idegenekkel?

Figyelt kérdés

Na szóval elhívott engem és egy barátomat három lány magukhoz szülinapi házibulira. Egyiküket sem ismerjük csak azért hívtak mert "jófejek vagyunk" (sosem beszéltünk velük).

Na szóval én egy kicsit átlagon felül kinéző srác vagyok, de félek a lányoktól vagy nem is tudom. Volt egy két éves kapcsolatom, és mióta szakított velem a lány egyáltalán nem érzem hogy akarnék lányokhoz közeledni.

Ez viszont tök jó alkalom lenne, csak hát eléggé parázok hogy leégetem magam mint a szart :D Vagy ha már ismeretlen lány hív át valószínű a kinézetem miatt akkor annyira nem lehet elbaszni? Sosem voltam ilyen lányos buliban, lány barátaim sincsenek.. :D

2017. febr. 28. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Nekem is ugyan ez van csak én lány vagyok. :D Az alkohol segít (kis mennyiségben), fel tudsz oldódni. :) Ha van még kérdésed írj nyugodtan, ezzel kapcsolatban tudok mesélni és segíteni ha érdekel :)
2017. febr. 28. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem hívna meg 3 csaj házibulira... Nem kéne kétszer mondani. Csak hát nem hívnak...18F
2017. febr. 28. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Engem sem szoktak, ezért állok ilyen furán a helyzet előtt :D
2017. febr. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!