Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki seggitsen! :'c Sose...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki seggitsen! :'c Sose volt barátnőm pedig nagyon szeretnék hogyan ismerkedjek idegenekkel?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenkinek van valakije kiveve nekem és ez szarul esik nekem. Nagyon szeretnék egy barátnőt de edig esélyem se volt a lányoknál. Valaki tud segitenni?

15 F

2015. jún. 9. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
A helyesírási-kézikönyv jó barátnő lehet
2015. jún. 9. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok ezzel. Talán túl vakok és nem veszik észre azt, hogy te normális vagy. 15/L
2015. jún. 9. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Eloszor is kezdd azzal hogy abbahagyod a nyavogast mert ez a legtaszitobb es legszanalmasabb dolog a lanyoknal. Szoval legyel ferfi kerlek aztan lehet lesz valami
2015. jún. 9. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nyávogni csak most teljesen ki vagyok
2015. jún. 9. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
idegenekkel én is szeretnék ismerkedni de sajnos a SETI még nem talált semmi jelet tőlük, vagy csak a NASA elhallgat valamit..:c
2015. jún. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!