Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hogy ismerkedjek?
Barátommal szétmentünk már egy ideje, aztán mintha azóta a feje tetejére állt volna a világ. Hiába van itt a családom,rokonaim és barátaim ha egyedül érzem magam. Üresnek. Mintha minden értelmet vesztette volna azáltal hogy búcsút intett. Nem az a gond,hogy nincsenek udvarlóim mert akad néhány,de egyik sem az igazi. Nyilván nem akarok senkit sem belerángatni egy párkapcsolatba míg én készen nem állok egy újra, ameddig nem tudom azt mondani : Igen,szeretem! Feleslegesnek tartom bárkit magam mellé láncolni ha nem tudom megadni neki azt a boldogságot amit kellene, ezáltal pedig esélyt nem is adnék hogy találjon valakit magának.
Elég nehéz lenne milyenre vágyom,nem egy tejszárú kölyökre akinek az értelmi szintje nem üti meg a minimális határokat. ( Félreértés elkerülése érdekében nem másik apukát keresek)!
Nekem nem a környék legnagyobb pávája kell,felzselézett haj, tipikusan a férfi faj szégyenei.
Komoly kapcsolatot szeretnék,mert sosem voltam vevő a "játékra" ez ügyben. Minden figyelmen az iskolára fókuszálódik, mert elsődleges a tanulmányok és az érettségi. A monoton napok meg nem hoznak új embereket. Közöttük meg egy olyat sem ismerek aki megfogna, mint temperamentumra/személyiségre és mint viselkedésben. Nem járok bulizni,mert nem igazán vagyok ezeknek a híve. Elv:"Értelmes pasi se ott fog ismerkedni!" De nem is azt akarom hogy "életem szerelmi sztorija" az legyen ha megkérdezik hol ismerkedtünk meg: "Hát megbökött a facebookon."
Ötletek,tippek?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!