Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gátlásos vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásos vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem merek strandon bikiniben lenni, állandóan figyelem,hogy hogy nézek ki alul. Ugyanis nekem úgymond, "húsosabb" nemi szervem van, a szeméremajkak is nagyok,de nem lógnak, és a csiklóm is. És ezért kidomborodik a bikiniben. Engem zavar.Más lányoknak, tökéletesen sima a bikini,mintha nem is lenne szeméremajkuk.
2015. jún. 24. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Idővel megszokod magad, és elmúlik nálad ez a butaság.

Csak az a gond, hogy a fejed fogod majd verni a falba, hogy mit mulasztottál.

2015. jún. 24. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne törődj ezekkel az apróságokkal. Nyugodtan járj strandra bikiniben, nem fog senki megbámulni ezért. Különben meg annyi fura alak van a strandokon, hogy inkább azokkal vannak elfoglalva :DD
2015. jún. 24. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lényeges ez, meg szerintem nem is igen látszik, max. kicsit domborúbb ott, és az meg nagyon szép férfi szemmel. :-) De vannak olyan kis könnyű kendőcskék, amiket szégyenlősebb nőcik a derekuk köré csavarnak strandon, az is egy megoldás.

42f

2015. jún. 24. 15:27
 4/4 Kim Bo Mao ***** válasza:

Minden nő különböző, odalent is. Én is úgy tudom, hogy a férfiak szeretik a húsos puncit, de persze ez még nem oldja fel a gátlásokat. Egy megfelelő fürdőruha ilyenkor sokat segít, például semmiképp ne vegyél olyat, ami középen van megvarrva az alsó része, mert az még ki is emeli. ( [link]

Számít az anyag milyensége is, illetve a színe. Vannak vastagabb anyagból készültek, vagy olyan varráskialakításúak amik különböző helyeken "merevítenek". Ideális lehet számodra a short-os alsó. Az egészen testhezsimulóstól a lazábbakig mindenféle van:

[link]

2015. júl. 13. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!