Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos vagyok, mit tegyek?
Idővel megszokod magad, és elmúlik nálad ez a butaság.
Csak az a gond, hogy a fejed fogod majd verni a falba, hogy mit mulasztottál.
Szerintem sem lényeges ez, meg szerintem nem is igen látszik, max. kicsit domborúbb ott, és az meg nagyon szép férfi szemmel. :-) De vannak olyan kis könnyű kendőcskék, amiket szégyenlősebb nőcik a derekuk köré csavarnak strandon, az is egy megoldás.
42f
Minden nő különböző, odalent is. Én is úgy tudom, hogy a férfiak szeretik a húsos puncit, de persze ez még nem oldja fel a gátlásokat. Egy megfelelő fürdőruha ilyenkor sokat segít, például semmiképp ne vegyél olyat, ami középen van megvarrva az alsó része, mert az még ki is emeli. ( [link]
Számít az anyag milyensége is, illetve a színe. Vannak vastagabb anyagból készültek, vagy olyan varráskialakításúak amik különböző helyeken "merevítenek". Ideális lehet számodra a short-os alsó. Az egészen testhezsimulóstól a lazábbakig mindenféle van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!