Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gátlásos vagyok rettegek a strand szezontól, mit tehetek? Széles csípőm, körte alakom van a. Fenekem nagyon nagy, combom vastag, a mellem közepes, de a fenekem méretéhez viszonyítva picinek tűnik.
Figyelt kérdés
Hogy lehet így strandra menni, van egyáltalán más is hasonló helyzetben, mindenhol csupasz modell alkatú lànyokat látok. Nagyon szőrös típus vagyok ha szenvedve leszedem akkor is látszik a helye oldalt, hogy ott bizony nekem meg igencsak szőr lenne.2015. jún. 23. 09:29
1/17 datass válasza:
Akkor nagyon rossz strandra jársz :)
2/17 anonim válasza:
Múltkor figyeltem,hogy pont nem érdekel senkit semmi,a 150kilós nők ugyanúgy nekivetkőznek,mert melegük van :) Ennyi.
3/17 anonim válasza:
sablonszöveg lesz, de el kell kezdeni edzeni!
először fogyni kellene, aztán pedig jöhet az alakformálás: futás, fitness
biztos vagyok benne, hogy más is van ilyen helyzetben sajnos. ajánlani pedig tényleg csak azt tudom, hogy tegyél ellene!
strandon szerintem úgy tudsz kicsit korrigálni magadon, hogy a fürdőruhára felveszek egy hosszabb, vékony pólót, trikót
4/17 A kérdező kommentje:
Kedves 3#-as hasonló helyzetben lévő lány vagy?
2015. jún. 23. 10:07
5/17 anonim válasza:
Miért kell rettegni, ezt sohasem értettem!
Pedig rajtamis van egy kis felesleg! :)
6/17 A kérdező kommentje:
5#-os ok. Irj magadról légyszíves milyen vagy. Rajtam nem a felesleg sok hanem az alkatom előnytelen plusz a szőrtelenítés...
2015. jún. 23. 10:50
7/17 anonim válasza:
Én homokóra alakú vagyok, és kicsit alacsony, a szőrtelenítéssel nincs problémám, gyantázom magam! :)
8/17 anonim válasza:
Kérdező mutatsz fürdőruhás képeket privátban,arc nélkül? Van így is véleményem de jobb szeretek úgy bármit mondani,hogy látom is amit/akit véleményezek.
9/17 A kérdező kommentje:
Inkább várok olyan emberekre akiknek van fantáziájuk
2015. jún. 23. 12:01
10/17 anonim válasza:
3-as vagyok és 18/F, meg tudom érteni a helyzeted, ezért próbáltam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!