Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gátlásos vagyok rettegek a strand szezontól, mit tehetek? Széles csípőm, körte alakom van a. Fenekem nagyon nagy, combom vastag, a mellem közepes, de a fenekem méretéhez viszonyítva picinek tűnik.
Csupasz csajokat a nudin láthatsz, ott viszont nyugodtan levetkőzhetsz te is - egyáltalán nem fog semmilyen negatív hatás érni!
Nekem volt egy évfolyamtársam: olyan alkat volt, mint a Bubóban az asszisztens (nem jut eszembe a neve).
Ez a csaj olyan laza volt, olyan vidám, olyan jó fej, hogy minden társaság szívesen fogadta. Sportolt (hol ezt, hol azt) és olyan (nagy) kerek feneke volt, hogy az már gyönyörű. A mellei nem voltak nagyok, de kemények és pofátlanul csinosak. Összességében egy nagyon irigylésre méltó lány volt. Mindig volt pasija...:)
De: soha sem eresztette el se a fülét, se a farkát!
Te se pánikolj; tégy magadért!
Széles csípő, nagy fenék, vastag comb és stb. Kimondom: tehát duci vagy. Ami a gátlásodnak az egyik oka. Csak te tudsz érte bármit is tenni, csak is rajtad múlik! Nem rajtam és nem is máson!
A strand pedig nem azért való, hogy páváskodjunk! Nyugodtan menj ki, felejtsd el! Még valószínűleg így is lesz olyan, aki megnéz!
Azt a strandot pedig küldd el nekem, ahol csak modell alakú lányokat látsz! Amint jó idő lesz meg is látogatom :D
A szőrt pedig gyantázd! Jobbat nem tudok. AZ viszont tényleg nagyon igénytelen, ha szőrös vagy!
Ezeket, amit leírtam teljesen általános sablon szöveg, amit magadtól is tudsz! Csak rajtad múlik. És hidd el, hogy így is van olyan, akinek tetszel!
Utólag olvasva:
"Rajtam nem a felesleg sok hanem az alkatom előnytelen plusz a szőrtelenítés..."
A francokat előnytelen az alakod! Lehet előnyösebb is! Ne elégedj meg azzal, hogy előnytelen az alakod és kész leszarod! Ez nem így működik. Tegyél érte! Van felesleg rajtad, amit lényegében te is tudsz. Csak meg vagy elégedve azzal, jobban mondva bemesélted magadnak, hogy nem sok és hogy genetika miatt vagy ilyen. De ezt valahol belül tudod, hogy nem igaz.
És azt ne mond már, hogy olyan nagy gondot okoz a szőrtelenítés. Fiúk is tudnak, bárki tud. Gyanta, epilátor, lényegében bármit választhatsz
Rejtegetni ezeket a dolgokat nem tudod! Csak elfogadni és változtatni rajta! Ahogy mondtam: csak rajtad múlik
#13: nem biztos, hogy duci a kérdező. A körte alak azzal jár, hogy az embernek szélesebb csípője, vastagabb combja, és nagyobb feneke van. Én is ilyen alkatú vagyok, a felsőtestem mindig vékony volt, a combom pedig a felsőtestemhez viszonyítva akkor is nagy volt, amikor 65 kg voltam, akkor is, amikor 53-54, és most, 60 kilósan is az (170 cm vagyok). Nem vagyok kövér, de ez az alkat valóban aránytalan, és nehéz is volt elfogadnom, hogy sosem leszek keskeny csípőjű, törékeny lányka.
Kérdező: elhiszem, hogy gátlásos vagy, nehéz elfogadnod magad, mégis azt mondom, ne érdekeljen. Nálad ezerszer gázabb alkatú nők is strandra mennek, és mégsem érdekli őket, egyszerűen próbáld magad jól érezni!
Én arra lennék kíváncsi mit teszel azért, hogy jobb alakod legyen.
Pl próbálod hanyagolni a cukros ételeket, italokat?
Próbálsz valamit mozogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!