Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Szerintetek az baj hogy nem vagyok elég tapasztalt a koromhoz képest?
Figyelt kérdés
Két éve volt egy próbálkozásom ami sajnos nem jött össze, de azótta valahogy nemigazán tetszett meg senki. Mostanában egyre jobban vágyok egy lány társaságára, és kezdem sajnálni hogy 2 évet nem foglalkoztam lányokkal2017. febr. 28. 20:49
1/8 anonim válasza:
Miért lenne baj? :D Majd megtapasztalsz mindent. :)
2/8 anonim válasza:
Mit rinyálsz 17 évesen??
Inkább tanuljál...!!
3/8 anonim válasza:
Nem gáz!!! 18 vagyok, szűz! Miért lenne gáz,ráérsz, ne siettesd, jön az ha kell!
L
4/8 anonim válasza:
Nem gáz, nem számít szerintem 17f
5/8 A kérdező kommentje:
#2 én ezt nem érzem rinyálásnak csak kikertem a veleményeteket hogy mit gondoltok róla :D Egyébként miaz hogy menjek tanulni? :D ez honnan kapcsolódik ahhoz amit én kérdek? :D
2017. febr. 28. 21:49
6/8 anonim válasza:
A gáz az relatív fogalom, ezért nem szeretem használni, viszont van egy határa (ez az a nagyon nagyon gáz kategória ami csak néhány emberrel fordul elő ritkán). Ha ezt a gázt értem a kérdésed alatt akkor az a válaszom, hogy: Nem, nem gáz.
Viszont, ne hallgass a többi kommentelőre, ne hagy annyiban a dolgot, ne várjál (nem a csaj fog hozzád menni) és mától
->kezd el kitalálni hogy hova mész kikkel
->mit feljesztesz magadon
->készülj fel lelkileg
Aztán ha minden kész, akkor ne vesztegesd az időd!
7/8 A kérdező kommentje:
#6 velem pont az a baj hogy nem szeretnem elvesziteni a szabadságom es ez igy nem pály sajnos :/
2017. febr. 28. 22:24
8/8 anonim válasza:
Dehogy baj, majd egyszer jön rgy lány és amikr ugy érzed kölcsönös a szeretet , akkor utánna nézel pl.: a swxnek , vagy megkérdezed szüleid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!