Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy szűz, vagy egy tapasztalt lánnyal élvezitek jobban a szexet?
Figyelt kérdés
Befolyásol ez nálatok bármit is?2017. febr. 5. 12:38
1/15 RRR válasza:
Mindkettőnek megvan az élvezete
Igen,a szűzzel türelmesebben,óvatosabban
3/15 anonim válasza:
Ha nem túl félős a szűz lány, akkor mindegy. Nem a technika a lényeg, hanem a lelkesedés ;-)
4/15 anonim válasza:
Koszonom en a rutinis csajokat szeretem. Ha szoba kerul az oral, a szajbaelvezes stb, ne nekem kelljen mar errol eloadast tartani. A masik: en szeretem ha a cdaj msr tudja hogy neki mi a jo.
Szerencsere ilyenek mar vannak 17 evtol felfele. ;-)
5/15 anonim válasza:
Ezen mi a kérdés???????
Majd egy nyafogós szűz kislánnyal fogom élvezni...
Te normális vagy???
7/15 anonim válasza:
Nekem mindegy, úgysem szoktam az áldozataim beleegyezését kérni.
8/15 anonim válasza:
Meg van a szépsége a szűz punciknak is. :) De alapvetően könnyebb egy tapasztalttal ágybabújni.
9/15 anonim válasza:
Amúgy nagyon vicces, hogy néhányan mennyire lehordják a szűz lányokat :D Mintha ti sose lettetek volna szüzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!