Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan dolog érdekelne hogy tapasztalt e valaki olyat hogy a férje szülés utánn undorodna a nő testétől? Mármint a meg ereszkedett mellektől és a csíkos löttyedt lógó hasától.
3 gyereket szültem, de sem a melleim nem lógtak szülés után sem a hasam nem lett löttyedt.
Olyan férjet ismerek, aki jelenvolt a szülésnél és emiatt undorodott meg a feleségétől.
Négy gyerekem lett, de nem lett löttyedt sem a hasam, sem a mellem - igaz, hogy nem is hízlaltam fel amgam a terhesség alatt +30 kilósra!
Söt a szüléseknél is ott volt a férjem és ez sem okoz semmi gondot.
Persze valamennyit változott az alakom - mégha minimálisan is, de ezt minden épeszü férfi természetesnek veszi. Aki ilyensmi miatt megundorodik a feleségétöl, azzal igencsak komoly bajok vannak. (Az más, ha harminc kilóval nehezebb a nö, az már tényleg undorító, még szülés nélkül is)
De jó, hogy most jöhetnek ide a szerencsésebb genetikával megáldott anyukák eldicsekedni a nagy büdös semmivel...! xD Ügyik vagytok nagyon, valóban figyelemre és dícséretre méltó, önálló, saját magatoknak köszönhető teljesítmény, igazán megdolgoztatok érte! ;) Remélem, jön még egy pár sikersztori, szívesen olvasnám, hogy ki volt még olyan ügyesen terhes, hogy nem lóg a melle...
Nem, nem vagyok irigy, nem is szültem még, sőt, túlsúlyos sem vagyok... de attól még kiborító, hogy egyesek úgy kezelik az ilyesmit, mintha maguknak köszönhetnék, nem pedig 90%-ban a genetikájuknak. xD Ez kb. olyan, mintha arra lennék büszke, hogy barna a hajam, komolyan... vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!