Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan dolog érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugi94 kérdése:

Egy olyan dolog érdekelne hogy tapasztalt e valaki olyat hogy a férje szülés utánn undorodna a nő testétől? Mármint a meg ereszkedett mellektől és a csíkos löttyedt lógó hasától.

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Olyan pszichés változásról már hallottam, hogy az anyává változás a férfiben olyan képzeteket kelt, hogy most egy anyával, azaz a saját anyjához hasonló nővel van dolga és amíg ez az állapot nem rendeződik benne, addig tabuként jelentkezik benne a feleségéhez való közeledés gondolata.
2017. jan. 31. 20:08
 12/22 anonim válasza:
14%
Jó, tegyük tisztába a dolgokat. Az alkat egy dolog. Szülés után egy szép alak még bőven visszanyerheti az eredeti alakját, főleg, ha a lány fiatal. Tény, hogy vannak férfiak, akik nem szeretik a barátnőjük alakját terhesen, de ez nem elítélendő. Az elítélendő az lenne, ha orrba-szájba csalnák is. Az a nő, aki meg löttyedt, lógóhasú lesz szülés után, egy mangalica zsírdisznó, és nincs is miről beszélgetni.
2017. jan. 31. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem hallottam ilyenről. Rokonoknál olyan volt, hogy az apuka nem szeretett volna apás szülést, mert félt tőle, hogy megundorodna. Külvilág felé anyuka elfogadta a dolgot. Szerintem a későbbiekben sem okozott problémát, belül is feltudta dolgozni, hogy apuka ebből "kivonja" magát, mert ahogy látom jó kapcsolatuk van, szeretik egymást.

Apuka a vajúdás során ott volt, csak a szülést nem nézte végig.

2017. jan. 31. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Nekem még nincs gyerekem, de félek vállalni. A jelenlegi párom megszólja ha már 2 kg-t hízok vagy ha többet mutat a mérleg..

szóval ő tuti undorodna tőlem..:(

de ez szerintem a kapcsolattal van baj, hogy nem szeret annyira vagy valami..:/

2017. jan. 31. 20:40
 15/22 anonim válasza:
89%

14#. Sajnos vannak férfiak akik összekeverik a szerelmet a tesi vággyal.

Egy szerelemre épülő kapcsolatban elő se fordulna, hogy két kiló pluszt szemrehánnyon a férfi.

Egy szerelmes férfi max círmos cicának szólítja a feleségét ha annak csíkjai lettek!

2017. jan. 31. 20:58
 16/22 anonim válasza:
85%
Utolsónak igaza van. En nem hiztam meg, csikjaim sincsenek, a mellem duplájára jött és maradt es kicsit log- a súlya miatt. De nem ettől undorodott meg a férjem. Mint kiderült, nem szeretett eléggé. A szülés után évekig hozzam se nyúlt. Hiába kezdeményeztem. Visszautasított. El is váltunk 3 evvel a szülés után.
2017. jan. 31. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Halljátok, a kérdezőnek van egy komoly problémája, erre ti elkezditek előtte előadni magatokat, hogy milyen király nők vagytok ti. :D :D :D

Kérdező, sajnos én nem hallottam ilyenről, max. ilyen városi legenda szinten, de szerintem keress utána a neten, biztosan találsz cikkeket, ilyesmiket a problémáddal kapcsolatban.

2017. jan. 31. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk en pont nem fenyeztem magam, de en ugy ertettem a kerdest, h a kerdezo elotte van ennek, nem meglevo problema. Mert akkor mar nem kerdezne, h ki hallott ilyet... Vagy tevedek?
2017. jan. 31. 21:27
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nincs gyerekem, de mindig hatalmas melleim voltak - nem voltam kövér - és mindig lógtak. Még 12 évesen sem voltak peckesen. Ilyen is van, nem kell hozzá szülni sem.
2017. jan. 31. 21:37
 20/22 anonim válasza:
100%
Hát én nem vagyok szerencsés genetikával megáldva , egy éve szültem még szoptatok a hasam csíkos .... De a párom azt mondja,hogy most vagyok a legszebb és büszke rám,de viszont ismerek olyat is aki feszt piszkálja az asszonyt ,hogy hogy néz ki pedig az ő gyerekét hozta a világra... Sajna nem mindenki megértő.
2017. jan. 31. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!