Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt, hogy oldjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt, hogy oldjam meg? Mit tegyek? (Hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Akkor most az van hogy baratnojevel meg mindig beszélek, h segitsen és probál, o is azt veszi észre rajta h még szeret csak elnyomja az érzéseit...

akkor le is itta miattam magat..

Akkor probálja magabiztosnak mutatni magat a lany de valojaban belul meg van torve e miatt...

Akkor mondta baratnoje, h feszt fuj engem meg provokál szoval ha mar provokal gondolram és bosszantja mi van velem.

iratott a baratnojevel levelet nekem fbn keresztul vagy is uzent abba leirta h remelei h hamr lesz masom..

Ebbol az jon le h fel tudat alatt h lesz masom

De akkor miert csinalja ezekt ?

Ezeket a kérdéseket kérlek, olvasd, el ebben benne van minden:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

Ilyen volt a kapcsolatunk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Azóta én abba a varosba tanulok ahol o és tobbet talizunk heti 3-4 alkalaommal de mikor vita van magaba folytja és csak a foldet nezi és nem mondja el...

Es úgy gonolom ezert akrna menekulni egymasik kapcsolatba de tudom h meg szeret.

Ha nem bánod leírom az én esetem kíváncsi vagyok, hogy egy olyan személy mit mondd erről aki nem ismer minket, remélem nem baj :D

Ilyen volt a kapcsolatunk nem túlzok !

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Majd lesobb mar feljottem szeptembertol tanulni minenr rendben ment hetente 3-4x találkozunk de hogy voltak ilyen apro vitak feltekenykedes az oreszerol akkor + onbizalom hianya van, csunyanak latja magat.

de epp az ellenkezojet probalna mutatni és most h szetmentunk ami nem is szakítás lehet csak all a kapcsolat mert talalkozgatunk volt csok is megfogtam a kezet olelesek.

Mondtam neki h sokat ragottunk a multon meg feltekenykedes volt meg kis vitak amibol sok volt ilyenek h ahh miert kestel stb..

na és mondtam neki h ezt a fajdalmat ateltem h ereztem milyen nelkule meg inkabb beleszerettem (a meg inkabb beleszeretttemet nem mondtam el neki)

na és az van hogy kuzdok erte de nem gorcsosen probalom felevenítteni az emlékeket.

De o erre azt mondja csak a rosszra tud gondolni a kapcsolatunkkal kapcsolatosan.

Szoval fél hogy megint elojonnek a kis vitak de mondtam neki sok dolgot megeltunk azon is tul tettuk magunkat akkor ezen a kis semmisegen siman tul lendulunk.

Akkor pestiek vagyunk nem tudunk sehova se menni az ido miatt csak plazazunk de most majd el szeretnem vinni moziba.

Akkor mult hetvegen igy viselkedett meg ezek voltak

Háta segít valamit h te szerinted mit lenne jo tenni és mi lehet benne.

kb felorat tok jol elbeszélgettunk és mar akkor az egésznek olyan filingje volt mint mikor elso talink volt amin osszejottunk.

Beszéltuk h enni kene elmentunk kinaizni 1 tal kajat ettunk ketten ahogy szoktuk

Ettunk okorkodtun

Viccelodtunk és megoleltem vissza olelt de jol nekem is bujt

Erezztem nagyon is h ez nem szimpla oleles majd beszelgetunk adtam neki puszit mondtam ezt nem birtam kihagyni akkor mkor neztem mindig kerdeztem mi van én csak mosolyogtam.

Ezutan elmentunk boltba venni inni meg ami kell ott mentunk elvettem a kabatjat mert o fogta az uditot a salja kiesett a kabatbol és nyakamba raktam majd o bele kototte akkor ahogy bolyongtunk jekremet kersve nagy tukornel megaltuk hatamoge altam neki bujtam neztuk egymast viccelodtem 😀

beszélgettunk megfogtam a kezet megsiratgattam o és semmi ellenvetés majd neha megoletuk egymat és o maga hozta fel a temat h mi is van velem mondtam én szeretem meg h nekem lehet jott tett ez a kis szunet mert uj tartalmat kaptak az erzeseim és h nem lesz vita meg h ilyenen felesleges ragodni amit mi csinalunk nem vita az baromság.

Akkor elmontem neki, h azert akarna uj kapcsoaltot keresni, mert h engem nem tud elfelejteni, de ez csak menekves lenne és azt keresned másba ami bennem.

Van erre igazat adott majd olelkeztunk puszit adott en is neki szórakoztunk marhultunk sokat nekem bujt kerdeztem h, erzi magat mondta sokkal jobban. De meg zavart erez en mondtam neki valoszinukleg az van h szeretsz engem nagyon is csak felsz a vitaktol na errol beszelgettunk és lattam rajta h kezdi erteni h ez butasag-

szoval tok jol elebeszélgettunk és nagyon ereztem rajta a szeretett meg h mit erez

Boldognak lattam és azt is elondtam neki h azert ilyen dacos velem mert el akarja rejteni h hianyzok neki igazat is adott,

meg h 3 nappal ezelott irata h gyulol erre mondom en ha annyira gyulolnel nem ulnenk itt es nem beszélnenk meg poenkodtunk vele h baratok nem fogjak egyes kezet stb

Ez volt meg beszogettünk sokat és mondta valami ujra vagyok mondtam nem tehetek rola h alig tunk valahova menni ilyen idobe.

Na és este mikor elvaltunk csókolóztunk.

Meg mondtam neki h benned maradtak dolgok miert ne mtudjuk megbeszélni ha baratnojenek eltudja mondani akkor nekem is mert ezert maradnak benne a dolgok nekem nem tudja elmondani és abba bizik ha lesz valakije akivel tiszta lappal indul vele soha nem fog vitazni szoval kicsit alom vilagba elhet.

Egyébként nagyon érett lány de most valami van vele :(

Be akarom neki bizonyitani megváltoztam és nem lesz vita meg mondtam neki h minden jó legyen ahhoz neki is kell tenni.

Most meg nem taliztunk 1 hétig mert beteg volt tegnap irt és találkoztunk mar puszival köszönt el találkozóskor meglelt megfogta a kezem meg csókoltam.

Ma meg okay jó volt, de meg is h ezeket mondta meg h monda jobb lenne kototsegek nelkul kapcsolatban lenni nem lenen aggódás féltékenykedés stb ><

Hedonista lenne ilyen téren ?

Szerinted van okom felni? ><

Meg ma azért voltunk olyan helyeken ahol, nem mert tegnap megleptem ajándékkal.

Meg azt mondja nem féltékeny, de ellenkezőjét mutatja, néha meg azt latom h mar nem zavarja ha más lány megszolit v ránéz másokkor meg igen ez is mi lehet...

Akkor barátnője letesztelte h mi lehet említetté neki h egy csaj rammozdult erre barátnőm válasza helye K… megölőm...

Ma teljesen nem értem mi lehet ez><

Csak kötődné és elengedne, csak nem tud vagy mi?

1 Hét után találkoztunk, mert beteg volt pont mentem szombaton boltba meg megvettem neki azt a szép könyv alapú füzetet, ami annyira tetszik neki.

Majd mennek vissza a klóiba par megállóval arrébb irt nekem fbn hogy plazaba van és oda mentem.

Akkor mar nem puszival köszönt el oda értem meglelt.

Megfogta a kezem.

Akkor oda adtam neki az ajándékot tesztet neki.

Haza fele mente o mondta h beszéljünk meg mindent holnap másnap beszélünk erre azt mondta nem tudja, mit erez...

De ez most akkor mi?

Szerintetek?

Hétfőn bevitte a suliba a könyvet, amit kapott tőlem v is füzet.

Barátnőink is tetszett.

Mesélte barátnője, mert vele szoktam beszélni h nagyon tetszik barátnőmnek a könyv meg h egésznap azt fogdosta meg mondta h mondta neki h hiányoztam neki.

Akkor a heten volt h valaki ellopta a füzetet amit tőlem kapott suliba, de vissza került a tolvaj berakta barátnője táskájába...

És erre barátnőm mikor eltűnt a füzet azt mondta h nem lenne baj ha o vette, mert vesz újat de h tőlem kapta igen és h fontos emlék neki :D

Akkor ez által is szeret?

Tuti: D

Amint találkoztunk hétvégén az óta nem érzem, rajta a semlegességet-szeretetet érzek, de Meg mindig azt mondja, nem tudja, mit erez, de szerintem csak nem akarja beválni nekem hogy, szeret.

Lehet, kéretné magát?

Barátainak, akik úgy tényleg azok Főleg mindent elmond!

Pl h mennyire hiányoztam neki meg mondta neki h mennyire tetszik neki az ajándék, Amit tőlem kapott egész nap azzal volt elfoglalva.

Akkor próbálja nekem azt metáni, hogy nem féltékeny h más valaki megszolit megnéz akkor Mar egyből féltékeny, de nem akarja kimutatni: D

Ez mi szerinted?

Akkor a többször o csókolt Meg többször is Mar fogja a kezem stb.

Szerintetek szeret, engem csak Idő kellett neki h erre rájöjjön es ha minden jó lesz minden olyan lesz mint regén?

De ami probléma a kicsit, de idővel tuti ez is megoldódig h velem nem akar a problémákról beszelni Meg a dolgokról, amik benne maradtak vitla után, fel h vita lesz, de mondtam neki nem lesz.

Szerinted ezzel mit kezdjek?

jo uton járok es minden rendben lesz, úgy érzem.

2017. febr. 19. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Öreg te megrögzött vagy, ennyi kérdéssel és van amelyik lassan 1 éves, ha ennyi gondot és kételyt okoz, akkor hagyd.
2017. febr. 19. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ömmmm. Szerintem ezt egy psziciháternek mondd el...
2017. febr. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!