Lesz-e változás vagy én oldjam meg? Anya + az utód. Mind kettő aranyos, egyiktől sem szeretnék igazán meg válni.
Anya cica + a leánya.4. alomból 3 lány született. Kettőt elajándékoztam. A harmadik itt maradt az anyjával. Kinti-benti cicákról van szó. Hetek óta az anyja fúj a kicsire. Nem tűri el maga körül 1 légtérben. Inkább kimegy akár éjszakára is. A kicsi tisztességes távolságot megtartja,
nem ellenséges mint az anyja.
1, Nos simogatom természetesen, de nem viszem túlzásba. Annak ellenére, hogy legtöbbször a bokám mellett kísér.
2, Még rá nem csapott, csak fölemelte a mancsát. Viszont már rám igen 1x, pedig az ölembe volt. Akkor bejött a kicsi és zsupsz. Nyoma nem volt. A kicsi 5 hónapos.
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
Igen, természetesen. Az egyszerű gondom csak annyi, hogy /cica 15.-eFt. Sajnos nem tehetem meg jelen helyzetemben. Meg kell várnom amikor akcióznak a dokik. Akkor 50 %-al dolgoznak.
Azért köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!