Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen bérletre lesz szükségem...

Milyen bérletre lesz szükségem? Hogy oldjam majd meg?

Figyelt kérdés

(Könnyebb megértésért) van egy egyenlő szárú háromszög. Háromszög szárai az útvonal, a szögek pedig a települések (A,B és C). Én a csúcsban lakok (A település). Az egyik irányba (B település) van az iskola, a másik irányba (C település) a gyakorlati hely. Úgy lesz jövőre nekem, hogy egy hét iskola (B település) egy hét gyakorlat (C település).

Most van egy bérletem B településbe de csináltassak egyet C településbe is vagy van valami módszer, hogy egy bérlettel járjak B és C településbe? Körbérlettel esetleg? Van ilyen? Hogy lehet elintézni? Ha nincs, akkor hogy oldjam meg?

2016. jún. 7. 21:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy autóbusz bérletről (VOLÁN) van szó.
2016. jún. 7. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
B és C között A érintésével, iylet kérhetsz pl.
2016. jún. 7. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

2 db 90%-os bérletet tudsz venni, egyet az iskolába járáshoz, egyet a gyakorlatra.

"Diákként mit tegyek, ha például a szakmai gyakorlatom eltérő viszonylaton van az iskolámhoz képest?

A diákigazolványon feltüntetett viszonylattól eltérő más viszonylatra szóló utazási kedvezményre történő jogosultságot a tanulónak, hallgatónak az iskola által kiállított igazolással kell igazolnia. Az utazási kedvezmény egy, az új viszonylatnak megfelelő km-övezetre megvásárolt bérlettel vehető igénybe."

[link]

Forrás:

[link]

2016. jún. 7. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha a km azonos, és a bérletszelvényen csak a km van rajta, a konkrét viszonylat nem, akkor mutogathatod ugyanazt a bérletet, attól függően, hogy éppen hova mész, az igazolással vagy simán, az igazolás nélkül.
2016. jún. 8. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!