Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan oldjam meg a menstruáci...

Hogyan oldjam meg a menstruációmat, ha valószínűleg akkor lesz meg mikor elmegyunk nyaralni?

Figyelt kérdés

Próbáltam mar mindenfélét,aviva tornát (amit tudtam..) forró furdot, stb.. Egyik se valt be, nem hozta előrébb:(

18-án megyünk nyaralni, és kb akkor szokott megjonni. Tampont még nem használok, de ha használnék is, úgy se lenne az igazi.. Tudtok meg módszereket hogy ma vagy holnap megjojjon? Nagyon orulnek neki..

13/l

2016. júl. 12. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
valahol hallottam hogy a citrom/citromlé késlelteti a menstruációt. Nem próbáltam még de ha gondolod próbáld meg. max csak egy kis plusz c vitamint viszel be ha nem jon ossze :)
2016. júl. 12. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval nem lehet "siettetni"? Mert ha tudom hogy meg nem volt, és akármikor lehet, félni fogok pl a medencében NAGYON.

Ha esetleg kipróbálnám a tampont, azzal mennyire biztonságos, és mikor kell cserélni? Ha először minit próbálok az is elég vagy normál kell a vízbe? Mekkora a különbség?

2016. júl. 13. 06:44
 3/4 anonim válasza:
Igazán hatásos módszer nincs a menstruáció siettetésére. Jön amikor jönnie kell, érdemes inkább hozzászoknod :) Szerintem használj bátran tampont, azzal mehetsz vízbe is, de cseréld előtte-utána. Minivel kezdd, aztán tapasztald ki, melyik jó neked :)
2016. júl. 13. 07:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma vettem mini tampont, először féltem bemenni a boltba, és megvenni, + kivételesen (pont ma...) ott volt a férfi (!!)biztonsági or is, de minden erőmmel odamentem és megvettem :D

Itt ulok délután videókat nézek és érzek valami fura gorcsoles szeru dolgot a hasamban. Gondoltam csak a szokásos es kimegyek vécére erre latom megjott :o

Életemben először orulok neki :DD

Igy lesz idom, mert közbe kiderült hogy csak kedden indulunk! Jee ;)

Amúgy, koszi a válaszokat ;)

2016. júl. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!