Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srac a sulinkban, aki most vegzos es hat, nem tagadom, elegge tetszik nekem. A lenyeg, rengetegszer szokott nezni, nem is egyszeruen, melyen bele a szemembe. Egyszer volt az, hogy valami olyan temaban kerdeztek az osztalytarsaim, amire ahogy reagaltam arra o visszakerdezett a folyoso kozepen, termeszetesen zavarba jottem tole miutan elment. Nagyon sokszor vannak veletlenek, peldaul egyszerre erunk oda a suliba es megfogja nekem az ajtot, a buszon nem szamitottam ra, de ott is ott volt, stb. Nem tudom eldonteni, hogy most vajon akar-e valamit, vagy ez most mi. Ja es hozza teszem (ezt egy baratnom mondta) egyszer latott engem a srac egy fiuval kezenfogva, tehat o abban a hitben el hogy nekem van parom (bar ez regebben volt) velemeny????2017. febr. 9. 22:05
1/3 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni, barátkozzatok össze, stb, aztán abból már könnyebb kapcsolatot csinálni, de ne csak ülj és gondolkozz hogy "fúúú vajon bejövök neki?" abból nem lesz semmi, pl buszon szépen leülsz mellé és feldobsz valami témát.
2/3 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval, ha csak néztek egymásra, abból nem lesz semmi. Beszélgessetek.
3/3 A kérdező kommentje:
Hogy elegyedhetnek szoba vele? Nem jarunk egy tarsasagba, se semmi. Koszonom elore is a tippjeiteket!
2017. febr. 10. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!